Jobbig natt

Det var en ganska jobbig natt idag. Kaninerna höll på från det att jag gickk och la mig vid kl 01:30 ungefär till kl 03:30 imorse. Sen som tur var kunde jag somna vid kl 04:00 ungefär.


Denna härliga utsikt har jag från mitt fönster, fint med soluppgången och allt.

Dags att börja städa igen

Då är man vaken då, vaknade för ungefär 50 min sedan. Ligger just nu i sängen och tittar på TV. Ska börja städa igen, det är ju trotsallt inte så mycket kvar. Kan vara skönt att få det klart nu på förmiddagen eftersom det är så fint väder ute. Lägger ut bilder på rummet när det är klart.
Ha det bra så länge..


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska gå upp ganska hyfsat i morgon. Så godnatt nu alla mina kära läsare.

Halva rummet är klart

Nu är halva rummet klart. Har dammsugat, skurat och plockat i ordning på golvet. Skönt att ha det klart nu. Det som är kvar nu är bokhyllan som ska torkas av och plockas i ordning, sen ska jag putsa fönstret och torka av fönsterbrädan. Efter det ska jag byta gardiner och byta sängkläder. Torka av sängstommen och lite små grejer. Måste tvätta lite imorgon också. Fast det är imorgon det, nu ska jag sova..
Puss och godnatt<3

Städning pågår

Just nu håller jag på att städa mitt rum. Det var ju skitit så det var dags att göra något åt saken nu kände jag. Det är ju inte bara jag som bor här trotsallt utan det är ju mina kaniner och gerbiler också som man måste tänka på. Nu är det dags att ta tag i städningen igen om jag ska bli klar idag, hihi. Lägger ut bilder när jag är klar.
Ha det bra så länge!!

Flora+lever=mums

Ja min lilla ängel Flora fick en bit lever idag. Det är bra att ge till hundar som är dräktiga och eftersom vi inte  vet om hon är det än så får hon det i fall att. Hon tycker ju även att det är gott så det kan man väl unna henne nu.

Så här såg då levern ut, inte så fräsht kanske men hon gillart.

Här är damen som vill ha den.

Ge mig, ge mig, ge mig!!!

Mmmm vad gott det är..

Mums vad gott det var, har du en till??

Gårdagens bilträff

Igår var jag på bilträff i Mantorp och jag vet vad ni tänker bilträff i den hålan. Ja så var det iaf. När vi kom dit var det ganska mycket bilar där, gick in till CityGross och köpte lite cola inför kvällen och sen gick vi runt och tittade på bilarna. Efter ett tag var det några bilar som gjorde lite dounuts men efter ett tag vid kl 22:30 ungefär kom snuten. Dem åkte upp till stället dem hade lekt på och sen stod dem där nästan hela kvällen. Polisbilen som stod på övre delen av parkeringen lät folket som stod där titta i bilen och visade massa grejor t ex blåljusen och så vidare. Den andra polisbilen hade fartkontroll ut mot vägen och dem lyckades väl sätta dit en bil som hade lekt lite. I vilket fall som helst åkte vi tillbaka mot stan vid kl 00:20 och då åkte vi in till Vadstena. En volvo hade innan vi åkte från Mantorp precis blåst växellådan och dem bodde tydligen i Vadstena. Hände inte så mycket i Vadstena så jag tröttnade och åkte hem och sen somnade jag vid kl 02:30 ungefär. Tyvärr tog jag inte några bilder.

Bilträff i Jönköping idag men blev ju inte att jag åkte dit. Surt, hade varit kul!

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har skrivit något på typ tre dagar, har haft lite att göra. Lovar att jag ska bättra mig..

På morgondagens agenda

  • Ringa ungdomsmottagningen
  • Ringa en gammal praktikplats
  • Plugga till Småföretagande prov
  • Ringa mamma

Snart är det läggdags

Ska gå och lägga mig snart, tror jag. Börjar bli lite trött faktiskt. Har legat framför datorn i två timmarr snart. Time to go to bad. Hörs i morgon.
Kisses

Tema: Killar

Killar kan vara hur konstiga som helst. Men dem är även så himla underbara. Man kan helt enkelt inte leva med dem men man kan inte heller leva utan dem. Kom ihåg att detta inte gäller alla killar. Anledningen till att jag valde detta tema idag är för att min kompis berättade en sak idag. Hon har träffat en kille och dem har haft det väldigt mysigt tillsammans ett tag nu och nu svarar han inte ens i telefon. Det är sjukt. Om man inte är intresserad kan man inte bara säga det då?? Eller måste man bli sårad och dissad?? Jag menar är det okej?? Varför inte bara ge rak, ärliga svar?? Tror inte att jag är någon sur, hårig klimakterie fitta som hatar män för det är jag inte. Jag förstår bara inte varför vissa killar inte bara kan vara raka och bara säga vad dem tycker och vad dem vill. Tror dem att dem ska såra oss om dem säger nått eller?? I så fall vet dem inte hur sårade vi kan bli om dem bara dissar en, då tror vi ju bara att vi har gjort nått fel.. Visst det är okej om killen bara vill ha sex och kanske inte vill ha ett förhållande vid tillfället men då får man ju prata om det innan man bestämmer sig för att göra det första gången. Tjejen måste ju vet det också så hon inte börjar tro en massa saker och förväntar sig att han ska höra av sig och så.



Tänkte avslöja min smak på killar.
Min typ av killar är gärna vältränade och självklart ska dem ha tatueringar. Vet inte varför jag tycker tatueringar är så sexiga, jag bara gör det. Finns inget snyggare. Hårfärg spelar ingen större roll så länge dem inte har superblont hår. Gillar killar som har lite brun aktig hårfärg. Ögonfärg spelar heller ingen roll.
Ett exempel på en het kille med snygg tatuering här under:


Jag smälter så snyggt. Vältränad plus tatueringar.

Plugget

Just nu sitter jag i djurhuset och slappar lite med Emelie. Har precis varit och ätit lite mat och innan lunchen hade jag hundprov. Det gick faktiskt riktigt bra, hoppas på ett MVG. Men det märks ju vad man får.. Skriver mer om min dag senare..
Pussisar


Tema: Den äldre generationen

Dagens tema är då den äldre generationen. Ibland förstår jag mig inte på gamla människor, det verkar som dem bara ser ner på oss yngre och tror att vi bara ställer till med otyg. Men det dem inte har tänkt på är hur dem var i våran ålder, hur mycket bus dem gjorde och gissa vad dem som var gamla då såg ner på dem. Jag hatar verkligen gamla människor som skyller allt på oss unga. Tro mig inte fel, jag har inget emot gamlingar. Många av dem är väldigt gulliga och hur snälla och trevliga som helst. Tycker bara att dem som ser ner på oss kanske ska tänka lite på vad dem har gjort och skyller på oss. Ibland verkar det som om dem tror att vi är kriminella, är vi det, nej. Har vi gjort dem nåt, nej. Visst det finns undantag, vissa jävlas ju med gamla människor men alla gör ju faktiskt inte det. Det kan jag iaf tycka är värt för dem att tänka på. Döm inte alla efter någras handlingar!!


Cirkusen är i stan!















Då var cirkusen tillbaka till stan. Och nej jag ska inte dit, lite för gammal för det. Gick bara förbi och tänkte att jag skulle ta ett par kort på dessa supersöta kamelerna. Undra om man ska gå och stjäla några i natt. Nej jag bara skojar, vart skulle jag ha en kamel.

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt.

Känsliga läsare varnas!









Detta är då bilder från gången då vi dissekerade fågel för ett par veckor sen.
Vill bara säga att dessa fåglar har dött av naturlig orsak eller blivit avlivade pågrund av sjukdom eller liknade.
Vi fick lära oss att vingklippa fåglar och se hur de såg ut inuti.
(Vi gör detta i utbildningssyfte och inte något annat!)

Tema: Skola

Som ni kanske vi måste man ju gå i skolan, jag vet det kan vara riktigt surt ibland men ingen skola = ingen utbildning = inget arbete. Vi ska nog vara riktigt glada över att vi får gå i skolan och får en bra utbildning, det finns ju trots allt barn i andra länder som inte har den möjligheten. Och det tycker jag är förjävligt. Vi kan vara och ska vara stolta över att vi har det så bra som vi har. Det är även bra att vi får välja vilket gymnasie och vilken linje vi vill gå. Jag valde ju att gå på Himmelstalundsgymnasiet i Norrköping med inriktningen sällskapsdjur och zoohandel. Vi får läsa väldigt mycket om djur och vi har även ganska mycket praktik. Vi lär oss hantera olika typer av djur och får lära oss hur dem ska se ut extriört och hur djuren fungerar, både pyskiskt och fysiskt. Jag tycker det är viktigt att man inför gymnasievalet tänker igenom vad man vill göra och vad man vill lära sig under dem tre åren som ligger framför en. Det är även viktigt att man väljer en linje som man verkligen vill gå, man ska tycka det är kul och intressant. Vilja satsa allt. När man ska välja ska man inte tänka på hur arbetsmarknaden ser ut när skolan är över. Du kan få vilket jobb som helst bara du har en gymnasieutbildning. Och nu när det är lågkonjunktur är det inte säkert du kommer att få ett jobb efter skolan iaf, så varför inte göra någonting du tycker är kul det tre sista åren innan arbetslivet. Om du vill dansa gå dans, vill du bli elektriker bli det. Gör det du vill. Tycker du det är roligt att laga mat och baka gå hotell och resturang. Se också till att du sköter skolan, va där, plugga hårt, lyssna på vad dem säger, gör allt du blir tillsagt att göra. Visst jag har inte så jättebra närvaro men det är något jag verkligen måste bli bättre på nu inför det sista året. Jag pluggar väldigt hårt och strävar efter så höga betyg som möjligt. Satsa verkligen allt under gymnasietiden, ha kul och sköt skolan. Du kommer bara vinna på det själv.

Dagens tråkighet

Det har hänt en liten tråkig sak idag. Jag upptäckte nämligen att en av mina gerbilhonor har rymt. I förrgår natt stallde jag ut båda gerbilburarna för att dem väsnades så mycket. Dem bet i gallret och sprang omkring hejvilt. Nu i eftermiddags iaf så märkte jag att hon var borta. Så jag började med att leta igenom hela buren och letade sedan i hanarnas bur i fall hon hade smittit in till dem. Började sen fundera över hur hon kommit ut och lite så. Och eftersom vi har två katter som alltid har tyckt att gerbilerna varit intressanta så blev jag ännu mera fundersam. Om hon har tagit sig ut finns det ingen som helst möjlighet att hon lever. Jag började då kolla runt lite i hallen uppe för att leta efter blod eller ja henne. Till sist hittar mamma en blodfläck och lite sånt, så då visste jag direkt att katten har tagit henne. Inte så roligt. Nu är det ju då en hona kvar och hon undrar nog nu var hennes syster har tagit vägen. Jag kan ju inte köpa en kompis till henne heller eftersom då börjar dem slåss. Gerbiler gillar nämligen inte främmande gerbiler, dem bor bara tillsammans med sina famlijemedlemmar. Så nu funderar jag på om man kan para henne med en av hanarna. Ska fråga i skolan på måndag. Jag vet ju inte om man sen kan sätta tillbaka hanen till sin bror efter parningen, det vill jag veta innan. Tycker bara synd om henne om hon nu måste spendera resten av hennes liv ensam.. Vill att hon ska ha en kompis.

R.I.P Plopp
November 2007- 23 Maj 2009

23 Maj 2009

Ja då är det lördag då. Dagarna går så himla fort förbi, snart är det sommar och skolan är snart slut och det är dags för lov. Vet inte riktigt vad som kommer att hända idag, men det är ju sånt dom märks. Vaknade för ungefär två timmar sen och just nu tittar jag lite på TV. Vill att mamma ska komma hem snart så jag kan låna hennes mobil eftersom jag inte har några pengar på min. 
Skriver mer senare..
Puss puss

Hej igen!

Hej igen!
Funderar på om jag ska slänga på en film eller nått nu finns fan ingenting att se på TV:n. Har fått världen jävla huvudvärk också, inget vidare faktiskt. Undra vilken film man ska se då, det är lite för tidigt för att sova så nått måste man ju hitta på. 
Ingenting har blivit som man har tänk sig denna helg. Nu ska jag iaf slappa vidare.
 Skriver mer i morgon.
Puss

22 Maj 2009

Idag har det inte hänt så mycket om jag ska vara ärlig. Har tittat på TV och bara tagit det lugnt. Har bloggat lite och fixat med kategorier som ni kanske har märk. Tog lite tid att sortera alla inlägg så dem låg i rätt katergori, men men det var väl värt det. Ikväll kommer det inte att hända så mycket. Kan vara skönt att ta det lite lugnt ibland också.. Försöker få tag på en vän, men har inte fått nått svar på mitt sms än så jag funderar på att ringa. Får se hur det blir med den saken.
Puss puss

Tema: Dejta

Dagens tema är riktat till killarna.

Vi tjejer hatar verkligen när ni killar börjar flörta och verkar engagerade och sen att ni helt plötsligt börjar undvika oss. Det är verkligen bland det värsta som finns. Var ärlig istället om du nu har ångrat dig och inte vill träffa henne. Visst om du känner att du inte har lust att va med henne just den dagen ni har bestämt så säg det och bestäm ett nytt datum. Tjejen skulle säkert förstå om du heller ville umgås med dina vänner. Hon vill ju inte vara med dig när du inte är på dejtinghumör. Var heller inte för blyg utan ring henne någon gång ibland, skriv ett sms till henne om du känner att det är lite pinsamt att ringa. Låt inte tjejen göra allt då kommer hon bara tröttna och tror att hon har gjort något fel. Vi tjejer kan få en hel del tankar i sådana situationer. Vi tjejer vill aldrig vara för klängigt och vi vill gärna att ni killar ska göra lite för oss. Det är även bra om ni har planerat något inför kvällen, men se bara till att det inte är allt för välplanerat. Då kan det bli att vi tror att ni bara är ute efter sex. Det är bra att flörta under dejten men inte allt för mycket. Om du känner att tjejen skulle kunna bli din flickvän är det helt okej att ta första steget till en kyss, se bara till att tjejen är på samma plan som du. Visst du ska ju kanske fråga om du får kyssa henne utan då får du försöka se på kroppsspråket. Man märker ganska snabbt om tjejen gillar killen. Är hon däremot inte så intresserad av dig och märker att hon är lite frånvarande är det ingen mening att kyssa henne.  Se till att du är intresserad och vill träffa henne. Om andra säger att du inte bör göra det och säger saker om henne, lyssna inte utan försök skaffa dig en egen uppfattning. Det är ingen mening med att träffa en tjej du inte gillar. Du slösar bara på hennes tid och hon på din..

Ett tips:
Visa att du är intresserad men verka inte desperat.
Ta det lugnt, ta saker som dom kommer.
Om du är intresserad make a move!
Och om du gör något se till att höra av dig.



Skulle vara gott med en cappuccino nu

Just nu skulle det faktiskt sitta fint med en cappuccino. Känner att jag behöver något som piggar upp lite





Hallå

Hallå hallå!
Har varit vaken i lite mer än en timme nu. Ligger i sängen och tittar lite på Tv. Ska väl gå upp och göra lite nytta snart, om jag orkar. Känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig igen.
Skriver mer sen.
Puss

Tema: Sex

Det är alltid lika roligt att prata om sex, vet inte varför det är det. Det är bara så.. Sex finns överallt, på TV:n, i filmer, i vardagen. Har ni egentligen tänkt på att nästan allting kan kopplas till sex. Tex när man tankar bilen, någon har en ny partner eller liknande. Om ens kompis har en ny flick/pojkvän vill man ju veta om dem har gjort det eller om den nya är bra eller inte. Vad dem har gjort, om den är stor eller inte. Allt vill man veta. Sen är det ju det där påståendet att killar skulle tänka mer på sex en oss tjejer. Är det verkligen sant?? Jag är ganska tveksam, visst det är ju förstås individuellt men jag har svårt att tro att det skulle vara så. Killar tittar säkert mer på porr och liknande och tänker på sex på det viset men jag tror tjej kan tänka lika mycket på det. Jag kan faktiskt erkänna att jag själv pratar ganska mycket om sex. Sex är ju även bra för oss, har hört någonstans att man ska bli gladare och friskare av att ha sex. Fast jag tycker inte att man som tonåring ska ha sex bara för att andra har haft det. Man ska känna sig redo och känna att man gör det med rätt person. Det är även viktigt att man skyddar sig ordentligt och att man kollar upp sig så fort man tror att man kan ha någon könssjukdom. Det finns en rad olika sjukdomar man kan få genom sex så därför är det viktigt att man tar vara på sig själv och verkligen skyddar sig. Och kom ihåg P-piller skyddar inte mot sjukdomarna. P-piller är bra att använda om man har en partner som man har varit med ett tag. Kondomen är det som man ska använda om man bara är ute efter ett one night stand eller precis har träffat någon.




Kom ihåg att om man inte vill ha sex så behöver man inte det.

Tema: Kärlek

Kärlek är något som nog alla vill ha. Man vill alltid vara älskad av någon, även om det är av ett djur eller en människa. Det spelar ingen större roll. Alla vill också älska någon, vill vara kär. På riktigt alltså, inte bara i en kändis som man  var när man var liten utan någon som finns i ens närhet. Kärlek är även något som kan göra så fruktansvärt ont. Man kan bli sårad, sviken, ja nästan allt. Man kan även bli olyckligt kär, dvs att du är kär i någon som inte är kär i dig. Det kan även vara jobbigt att visa sina känslor för någon när man inte vet vad den känner. Tror att när det gäller kärlek och ens känslor ska man bara satsa allt. Så länge man inte har för höga förväntningar så går det nog bra. Om man inte förväntar sig att den andra ska ha samma känslor som en själv blir man nog inte lika ledsen om så inte är fallet. Visst det är kanske inte så roligt att tänka så men man måste tänka lite på i fall att svaret blir nej. Jag tycker det är viktigt att visa sina känslor. Och du om han inte ringer dig som han har sagt, ta det lugnt han har säkert en bra förklaring och har han inte det, då kan du skälla på honom. Vi tjejer får ofta massa konstiga tankar i huvudet när killen inte har ringt eller liknande. Vi tror direkt att han är otrogen och så vidare. Kärlek finns överallt och det finns någon för alla..
Kom ihåg det.


Slappar kväll

Sitter i sängen och lyssnar på musik och tittar lite på TV. Har käkat lite chips och dip. Händer inte så mycket hemma hos mig just nu. Är trött och tar det bara lugnt för tillfället. Hoppas på att det händer lite mer imorgon. Blir nog att gå och lägga sig relativt tidigt. Blev inte att sola idag, lite synd faktiskt. Spelar egentligen ingen rollmen ändå. Nu ska jag slappa vidare.
Ha det bra ikväll!!
Pussar Michellina<3


21 Maj 2009

Idag ska jag vara med en vän. Ska väl börja göra mig i ordning snart. Behöver hoppa in i duschen för jag har varit ute och gått i sommarvärmen. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik och avnjuter en cider. Min bror åkte nyss in till stan och skulle spela minigolf med en gemensam vän. Nu ska jag börja göra mig iordning alla fall.
Hörs senare...

Hugs n kisses

Sova nu!

Nu ska jag gå och lägga mig, ja jag vet att klockan bara är tolv snart och att jag är ledig i morgon. Är bara så trött, orkar knappt hålla ögonen öppna plus att mamma kommer vid klockan 10 i morgon och hämtar mig.
Puss och godnatt!!

Solade idag!

Gick ner till solariet idag och solade lite. Solade i ungefär 20 minuter. Har redan blivit ganska brun, tänkte att jag skulle sola en stund i morgon också innan jag åker hem. Bli lite brunare inför kvällen. Fast i morgon kanske jag bara solar i 10-15 minuter. Fun fun..

Gårdagen!

Då tänkte jag berätta lite om gårdagen. Vi åkte ju som sagt upp till Stockholm eller rättare sagt UF-mässan i Stockholm. Dagen började med att vi samlades vid bussarna. Vi åkte i två småbussar typ van aktiga. Självklart hade dem våran snygga naturbrukslogga, hihi. Iaf Emelie hade bakat kladdkaka och hade med sig en massa tidningar (Glamor). Lasse (våran lärare) ville visa oss hans "företag". Han har en inhängnad som man kan hyra förvaringsplats på. Eller som Lina sa en grusplan med skit. Inte så intressant kanske men ändå. Sen åkte vi upp till Stockholm. På vägen upp stannade vi och hade kisspaus och självklart köpte jag och Emelie cola. I bussen pratade vi och skrattade åt allt möjligt. Lina sa till och med att jag var lite flum och det tror jag hela världen skulle tycka om dem satt i den bussen.

När vi väl var framme på mässan så bestämde vi att vi skulle gå runt och titta till klockan halv ett. Vi gick in och tittade runt, klockan gick väldigt långsamt. När vi hade tittat på alla UF-företag en gång gick vi ut så att Emelie kunde röka lite. Vi satte oss på en bänk utanför snackade och hon rökte. Plötsligt kommer det fram en kille occh frågar Emelie om en cigg. Han såg lite gay ut men jag ska inte säga något i fall han inte var det. Vi satt kvar en stund efter det och snackade. Sen blev det så kallt så vi bestämde oss för att gå och titta en gång till. När vi hade gjort det gick vi ut igen och satt ute i kanske en timme och snackade om allt möjligt. Vi snackade lite om vad som skulle hända i helgen och lite sånt. Blev ganska mycket snack om sex, men det är det nästan jämt. Det är iaf roligt att snacka om det. När klockan entligen hade slagit halv ett samlades vi vid entren och sen gick vi till Mc Donalds och käkade. Jag tog en Ceasarsallad och cola. Både nyttigt och onyttigt. Egentligen ville jag dricka mineralvatten till men eftersom jag var ganske trött så tog jag colan så man kunde få lite koffein i sig. Efter maten gick vi tillbaka och gick ännu en runda där inne. Blev lite långtråkigt när man hade sett allt två gånger innan. Alla som var där och visade upp sina UF-företag var väldigt duktiga. Det fanns väldigt många bra idéer och så. Fick lite inspiration och tankar. Vi åkte hem vid klockan halv tre ungefär, men Lasse var ju lite sen så vi kom iväg vid kvart i tre ungefär.

På bussen hem var det ungefär samma stämning som på vägen upp, bara det att Lina, Sofie och Jenny sov så det var bara jag och Emelie och såklart Lasse som var vakna. Vi hade iaf roligt, Lasse var ju såklart upptagen med att köra men jag och Emelie hade skitroligt längst bak i den lilla bussen. Vi köpte lite colanappar och flummade runt lite. Vi satte en napp under överläppen och det såg helt sjukt ut. Sen hittade vi på en liten låt, läste lite till i tidningarna och skrattade ännu mer.


På bussen till Motala

Sitter just nu på bussen hem till lilla Motala. Blev inte så lång lektion idag, gick dit, fick närvaro och sen sa han att vi fick sluta. Vi hade gjort klart alla kapitel i boken och nu var det bara att vänta på sista provet i Småföretagande A. Nästa torsdag är jag egentligen kompledig första lektionen men då ska jag in och göra tredje provet i Småföretagande A. Visst jag vill ha sovmorgon men jag vill ändågöra provet. Lika bra att bli av med det. 

Det är inget vidare väder  idag. På morgonen var solen framme men nu faller regnet. När jag är inne i stan ska jag gå till solariet och sola lite, få lite färg. 

Puss 

Hej!

Tänkte bara säga att jag lever. Förlåt för att jag knappt har bloggat den senaste dagarna, men jag har fått sjukdomen bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om, har saker jag skulle kunna skriva men det är lite för personligt och vill inte skriva det just för tillfället. Så kan det ju dock vara ibland. Får se om jag kommer på något att skriva om ikväll sen. Just nu sitter jag i skolans datasal, vill spara mitt batteri på datorn så jag har något att göra på vägen hem sen. Ikväll skulle jag kunna skriva om gårdagens händelser. Vi var i stockholm på UF-mässa. Vill ni läsa om det?? Idag är humöret ganska bra, lite trött och så bara. Ska gå och sola sen i eftermiddag har jag bestämt. Nu vid halv ett ska jag ha Småföretagande A. Ganska roligt, har en bra lärare i det ämnet som skojar till lektionerna lite. Livet blir ju lite roligare när man har roligt..


Hörs sen!!


Puss<3

På väg till Stockholm

Är på väg upp till Stockholm just nu. Ska på UF-mässan. Sitter längst bak i våran lilla buss och pratar med lilla Emelie. Hihihi vad roligt och mysigt vi har. Skriver mer sen.
Puss

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering men har haft lite bloggtorka idag. Ber om ursäkt för det, verkligen. Imorgon blir det Sthlm och UF-mässa för oss som valt småföretagande B. Det ska blir skitkul. Måste snacka med Emelie om lite roliga saker, då har vi alla fall något att göra på buss påväg upp. Nu ska jag göra mig lite kvällsmat och titta på Ballar av stål. Skriver mer imorgon.
Puss<3


Det jag måste hinna med innan sängdags

  • Byta hos kaninerna
  • Byta i båda gerbilburarna
  • Gå ner med disken
  • Plocka in kläderna i garderoben
  • Städa upp lite

Godmorgon

Tänkte bara säga godmorgon. Hade det lite mysigt igår trots att jag var själv. Känner en varm känsla innom mig och jag älskar det. Tänker inte skriva mer än så.
Hörs senare.
Puss

Dagens fråga

Dagens fråga är:
Tror du att min lilla Flora är dräktig???




Träffa terroristerna



Idag kanske man ska träffa dessa terrorister. Det vill säga Jonte och Leo..

Fan jag börjar bli riktigt trött.

Ja jag börjar faktiskt bli riktigt trött, inte så kul med tanke på att det är fredakväll. Tror faktiskt jag ska gå och sova nu, känns lite tantigt att säga så men jag kan inte råför att jag är trött. Det blir så ibland. Ska noga gå upp ganska skapligt i morgon, hihi säger jag. Kommer säkert stänga av klockan och sova bort hela dagen. Ganska typiskt mig.
Puss och godnatt<3

Miranda nallar

Jag älskar verkligen dessa nallar, så himla söta. Synd att dem är ganska dyra bara..














Hemma hos mamma

Då var man hemma hos mamma igen. Ligger just nu i sängen och tittar på en film med Will Smith. Vet inte vad filmen heter, den går på TV:n och det stod inte vad den hette där. Bara för att jag har kommit hem nu blir kaninerna på värsta bushumöret. Hihi knäppisar.  Ska myssa lite med dem nu.
Puss

Bilderna från Varamon










Tillbaka från varamon

 
Ja då var man tillbaka från varamon. Vi grillade lite, gick på stranden osv. Mysigt. Orkar inte lägga ut några bilder nu utan jag gör det när jag kommer hem till mamma. Tänkte bara säga att jag har kommit hem.

Varamon nästa

Snart ska vi gå ner till varamon och grilla lite. Mys, mys. Har gjort mig i ordning och är väldigt fin nu. Ska snart ta på mig mina underbara skor, invigning!! Hihi lägger ut lite bilder sen när jag är tillbaka..
Puss<3

När man har tråkigt på lektionen kan allting hända











När man har tråkigt på lektionen och vill göra något medans man lyssnar på vad läraren säger kan allting hända.I tisdags hände det här. Om vi inte kladdar på papper kan det bli som det har blivit på andra lektioner att jag sitter och ritar på Emelies armar. Jag kanske har valt fel linje, jag kanske skulle blivit tatuerare. Vad tror du?? Nej jag bara skoja jag ritar inte tillräckligt bra för det. Jag har iaf bestämt vad min första tatuering kommer att vara. Det ska vara konturerna av en fjäril på foten. Funderar på om jag ska önska mig det i 18 års present eller om jag vill göra den tidigare, får se.

Brossan



Tänk att denna kille fick körkort i onsdags. Grattis på dig brossan.

OBS!
Dålig bild, mycket sötare in real life..

Soligt i Norrköping i tisdags


Emelie i solen


Ja som sagt så var det fint väder i Norrköping i tisdags, lite kallt kanske men solen sken iaf. Vi satte oss på en bänk utanför djurhuset och käkade varsin glass och snackade skit om allt och alla.

Skolans nya nakenråtta



Ja så här ser skolan nakenråtta ut. Jag tycker att den är ganska söt, men det tycker man antagligen eftersom den så ganska sällsynt och att vi inte har haft en i skolan förut. Dock tycker jag inte det är bra att avla fram sådana raser. Man får ju faktiskt tänka lite på hur den skulle klara sig, vad skulle hända om värmen i skolan paja, det skulle ju stackarn frysa. Inte så sjyst. När jag såg den såg det iaf ut som den frös..
Skriv gärna vad du tycker!!

Bilder från tredelningen i tisdags






Guldhamstern Zeke

Belgiska jätte Vega

Lejonhuvad dvärgkanin Trissan


 

Jag har tråkigt

Till och med jag kan ha tråkigt ibland. Vet inte riktigt vad jag vill göra idag. Vet inte om jag vill vara i stan eller om jag vill åka ut till mamma på landet. Tror jag kanske stannar i stan idag och sen åker hem till mamma i morgon. På söndag skulle jag tydligen på 88 års kalas vilket jag absolut inte har lust med. Massa gnabb och tjat, nej det klarar jag inte av. Dör av tråk. Vad ska du göra idag?? Har en del att prata med min mamma om också. Pappa med för den delen. Sitter för tillfället och tittar på Ellen DeGeneres show, inte så jättekul, lite av ett tant program. Hon kan väl vara lite rolig ibland men inte nått som man sätter sig och tittar på helt frivilligt. Tråk, tråk, tråk. Martin kommer väl hem snart. Om han ska vara med nån idag kanske jag kan be min bror som fick körkort i onsdags att hämta mig. Jag även så jävla sugen på chocklad. Funderar på om jag gå ner till solariet och sola lite. Får se vad som händer idag, märker att jag bara svamlar just nu..
Puss puss

Sängen väntar

Nu är det dags för lilla Michellina att sova. Ska gå upp tidigt, måste även plugga till provet jag ska göra i morgon eftermiddag. Not fun. Tror faktiskt det kommer gå bra. Jag har läst alla berättelser och sånt och känner att jag kommer ihåg dem rätt bra. I morgon blir det att lästa i genom svarta bokenoch alla anteckningar/papper. Sen ska jag väl ögna igenom den gröna boken en gång till så det verkligen sitter. Önska mig lycka till nu!!!
Puss och godnatt alla söta läsare!!

De nya skorna

Här är bilden på de nya skorna jag lovade.. Love them





299:- från DinSko

Bussen från Linköping

Sitter på bussen på väg till Motala. Skönt att snart vara hemma igen. Måste plugga en massa idag till provet jag ska göra i morgon. Missade ju det i onsdags eftersom jag inte hörde min telefon ringa, klumpigt. Idag fick vi inte sluta tidigare som vi brukar, lite synd men det spelade egentligen ingen roll för min del. Hade betygsnack idag med min lärare Maria hon sa att jag för tillfället låg på ett VG, fick värsta pushen då och tänkte att jag skulle försöka få ett MVG, det vore lite nice faktiskt. Vill ju ha så höga betyg som möjligt men allt hänger ju på mig, hur mycket jag pluggar och så. Har inte svårt för att lära mig saker. Det är bara det att man ska plugga lite extra och ibland känner man att man inte orkar eller vill det, vill göra något annat istället. Finns ju ganska mycket annat som lockar. Men nu ska jag verkligen ge järnet, kämpa, kämpa, kämpa... Längtar tills jag kommer hem och kan öppna min fina påse och titta på mina nya underbara skor. Tro inte att jag har glömt att jag ska lägga ut en bild på dem, den kommer så fort jag kommer hem. You are going to love them too, I promise..
Puss puss

Snart kommer jag mina älskade skor.. Håll ut

Står just nu vid datorn i skolan. Ska snart titta på film med klassen, nån film om hundar antagligen. Vill egentligen bara sluta nu. Hoppas på att få sluta efter filmen. Jag och Emelie ska ner till stan sen och köpa mina älsklingar (ett par jättesöta skor). Lägger ut en bild på dem när jag har köpt dem. Sen får jag se om jag orkar leta kläder, antagligen inte men man vet ju aldrig man vet ju aldrig om man hittar något. Men eftersom vi kommer att sluta så sent blir det nog inte så. Hoppas att filmen är bra annars kommer jag att dö. Orkar inte mer skola nu, vill bara hem och sova igen. Vaknade klarvaken klockan sex i morse. Det var inte så kul med tanke på att man hade sovmorgon och kunde sova till klockan sju.Behöver ju min sömn. Anledningen till att jag vaknade var för att det snurrade lite tankar i huvudet. Inte så roligt men men. Bättre att ta itu med dem direkt, antar jag. Nej nu börjar jag så nu slipper ni läsa min beskymmer.. Tur för er!!
Puss på er mina sötnosar, skriver mer sen!

Bussen till Linköping

Sitter för tillfället på bussen till Linköping. Tänker och funderar på det mesta som vanligt, tur det annars hade det väl varit något fel på mig. Blir lätt att man tänker ganska mycket när man har så mycket tid för sig själv. Iaf som ni kanske fattar är jag på väg in till skolan, i Norrköping. Hade sovmorgon idag av någon anledning, varför vet jag inte men jag klagar inte. Jag kan behöva sova så mycket jag bara kan. Kanske är därför jag är så jävla "fuckad". Detta sa Emelie sa för ett par dagar sen
- Anledningen till att vi passar så bra ihop är för att vi är lika fuckade båda två!
Lite gulligt faktiskt. Tror inte man kan hitta en bättre vän än henne, vi passar verkligen jättebra ihop. Snart är jag iaf framme i Linköping, måste komma ihåg att jag ska prata med biträdande rektorn idag men vad jag ska säga till henne får ni inte veta nu. Nu var jag taskig va?? Haha den som har tålamod får vet mer..
Puss puss<3

Nu har jag både bakat och lagat mat

Berättade förut att jag bakade muffins, vaniljmuffins. För en stund sen lagade jag även lite mat, det blev ugnstekt torsk med grädde och dill. Till det blev det potatis, Mums!! idag har jag även städat lite samt solat. Alltid lika härligt att sola, tror jag lider av tanorexi haha. Nej så illa är det nog inte, men däremot tycker jag det är väldigt snyggt att var brun. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har sovmorgon i morgon, fan vad skönt!! Blir att sova till klockan 7 ungefär. sitter i soffan och tittar på nån debatt nu på TV4 där det är nån tjej som har låtsas vara psykisktsjuk. Det var tydligen nått projekt hon har gjort. Det hade något med konstfacket att göra. Fattar verkligen inte någonting om det, man kan ju faktiskt börja undra om hon spelade sjuk eller om hon verkligen är det. I vilket fall som helst så fattar jag inte varför man skulle göra så.. Nu måste jag gå och lägga mig!!
Puss<3 

Muffins på g

Håller precis på att baka muffins. Jag har precis sätt in plåten i ugnen och dem är väl klara om ett par minuter. Mums!!!
Blir lite myspys med Emelie i skolan i morgon. Hoppas på att solen skinner så man kan sitta ute..
 Nu måste jg titta till dem lite.
Skriver mer sen!
Puss

Jag behöver eran hjälp!

Just det ni läser rätt, jag behöver eran hjälp. Det är så här att jag och Emelie ska göra ett arbete ihop och det ska handla om pälsindustrin. Jag kom på idén om att skriva ett inlägg här på bloggen och be er skriva kommentarer om vad ni tycker om pälsindustrin. Om ni är för eller emot och i så fall varför. Om ni har några åsikter så skriv gärna dem till mig. Alla debatter och disskutioner som finns på internet är ganska gamla och kanske stämmer inte riktigt överrens med dagens åsikter. Det skulle ju trots allt vara roligare att få åsikter från folk som är yngre och att man har gjort denna undersökning själv.. Så snälla skriv en kommentar och berätta vad ni tycker, sjävlklart så får ni vara anonyma om ni vill.
Tack på förhand!
Puss

P.s
Detta arbete ska vara klart om bara några veckor så jag eller vi behöver era åsikter ganska snart
D.s

13 Maj 2009

Tänkte berätta lite om vad som hände igår.

Först på morgonen hade vi svenska och då skulle vi skriva ett antal budord och lämna in. Sen på sällskapsdjurslektionen innan lunch hade vi genomgång på Hund&Katt. Pratade om skelettets uppbyggande och sånt. Sen efter lunch så fortsatte vi lite med genomgången vi hade innan lunch, sen vid halv ett hade vi tredelning. Min grupp hade hantering av smådjur. Jag och Sofie började med Chincihllorna och hamstrar. Vi gjorde hälsokontroller och lärde oss och hantera dem så klart. Sen gick vi till kaninavdelningen och då ville våran lärare att vi skulle ta ut den belgiska jätten eftersom jag hade kaniner hemma, visseligen väger inte mina 7 kg utan närmare 1-2 kg. Det gick iaf bra jag fick både in och ut henne ur buren. När vi var klara där gick vi till smågnagare (dvs råttor, möss, gerbiler och marsvin) och där gjorde vi samma saker som på dem andra två stationerna. 

Efter skolan åkte jag och Emelie ner till stan. Jag skulle ta ut pengar och sen gick vi till CityLife och köpte ett par smycken till navel. Även om jag inte får byta än så ville jag ändå ha något hemma så jag kan byta när jag får. Hoppas på att kunna byta i början av juli. Vi kollade även på lite bikinis och sånt men hittade ingenting man verkligen ville ha. Gick sen till Cubus och köpte ansiktsrengöring och sen åkte jag hem. Innan Cubus tog vi även en hamburgare på McDonalds och sen träffade vi Lulle som Emelie skulle få pengar av. Sen åkte jag hem till Motala igen. 






 
När jag väl var hemma sen lagade jag lite mat, det blev potatis, köttbullar och brunsås. Efter det hoppade jag in i duschen och sen la jag mig i sängen och pluggade till svenska provet. När jag hade pluggat i ungefär en timme släckte jag lampan och gick och la mig.

Godmorgon allesammans

Godmorgon allesammans!
Just nu sitter jag på tåget till Norrköping. Är så svartsjuk på alla er som nyss vaknade eller er som sover vid den här tidpunkten, det vill jag med. Iaf nu på morgonen ska jag ha svenska sen restan av dagen ska jag ha sällskapsdjur. Väldigt roligt. På svenskan tror jag inte vi ska göra så mycket eftersom vi ska ha prov imorgon, idag har jag iaf med mig böckerna. På sällskapsdjur ska vi nog först gå igenom lite om hund & katt, sen i eftermiddag har vi tredelning igen. Undra vad man ska göra idag då. I vilket fall som helst kommer det att bli lite roligt, får träffa underbara Emelie idag igen.
Puss

Måndagkväll

Idag är jag då hos min pojkvän, har varit och handlat lite mat och sen åkte vi och köpte pizza. Orkade inte laga nån mat idag. Tyvärr finns det ju en nackdel för mig att äta sån mat. Jag blir så illamående efteråt och det är inte för att jag har ätit för mycket utan för att jag försöker leva hälsosamt och när jag då äter mat som pizza och liknande vill jag bara bli av med det så fort som möjligt. Inte för att jag äter denna maträtt ofta men jag gillar inte mat som är fett och så, blir nästa illamående av att se på det. Nej ska jag vara ärlig tar jag hellre en sallad och en kycklingbit än pizza eller McDonalds.

Jag har även haft det lite mysigt med min kille, legat i soffan och tittat på olika TV-program. Vi har bl a tittat på Spårlöst, då det var ett syskonpar som ursprungligen var från Ungern. Dem hade bott på barnhem och hos det värse fosterfamiljer, där dem rent ut sagt hade blivit misshandlade när dem hade gjort något som dem vuxna inte gillade. Kille hade tydligen haft problem med sängvättning när han var jätteliten och det slog dem honom för, han hade även varit magsjuk en gång och spytt upp ärtsoppan dem hade fått till middag. Då var han tvungen att äta upp hans egna spya och efter det hade han inte ätit ärtsoppa igen vilket är jävligt förståligt. Det är när man hör sånt här man märker hur bra vi egentligen har det här i Sverige. Vi borde vara mer tacksamma över att vi har det så bra som vi har det. Det är ändå värt att tänka på nästa gång man ber om något.

Nu ska jag iaf sova lite, ska upp tidigt.. Skriver mer imorgon..
Puss puss<3

I´m happy today

Jag blir så jävla glad när jag ser att jag får fler och fler läsare. Så himla roligt!! Guys you make my days.. Hoppas att ni tycker om att läsa min lilla blogg. Sitter just nu i soffan hos min pojkvän, han kommer väl hem från jobbet vilken sekund som helst. Iaf idag kommer det inte hända så mycket, blir antagligen att plugga till svenska provet och sen slappa som bara den. Hihi.
Talk to you soon, love you
XOXO Michellina

Läggdags för min del!

Jajamensan nu är det läggdags för min del. Vill kunna sova minst 7 timmar inatt. Ska bara packa väskan, borsta tänderna och sånt sen ska jag krypa ner i min varma, sköna säng..

Godnatt mina älsklingar<3


Träffade en gammal vän i affären idag

Träffade en gammal vän i affären idag. Adam heter han och jag har inte sett honom på ett bra tag. Trodde han inte var kvar här i stan, men det var han. Iaf Adam är min brors kompis fast dem är inte så mycket med varandra längre. Han och jag blev iaf änner genom min bror. Han är hur snäll som helst. Han berättade att han var klar med skolan till sommaren och att han hade sökt några jobb i Stockholm, hoppas han får ett. Och hoppas det går bra för honom nu den sista tiden i skolan. När jag träffade honom var han på väg till en födelsedagsfest hos en kompis. Han hade klätt upp sig och allt, hade kostym på sig. Stiligt. Iaf en trevlig kille, hoppas jag ser honom snart igen.. Mycket att prata om.

Avbockar min lista..

  • Städa mitt rum
  • Plugga till svenska provet
  • Hämta min hund Flora
  • Tvätta
  • Byta hos kaninerna
  • Träna lite

Detta har jag hunnit med att göra idag.. Har faktiskt börjat att städa mitt rum..


Blev inte Karlstad, Blev Godegård istället

Blev inte att åka upp till Karlstad idag utan det blev att åka till Godegård istället. För er som inte vet så ligger Godegård en bit utanför Motala. Dem som har haft Flora nu i helgen hade varit där och tittat på Godegårds säteri. Iaf så hade det gått bara med parningen och så och det var ju bra. Hoppas bara att det blir några valpar nu.. Ann-Charlotte frågade iaf mig om jag hade sommarjobb i sommar, och det har jag ju inte. Då sa hon att jag kunde vara hundvakt hos henne och hennes man i Karlstad om jag ville, jag skulle isf jobba 10 dagar i Juli.. Det är ingenting man tackar nej till, kul att kunna se sig om lite i världen eller Sverige i det här fallet. Det ska bli jätteroligt tycker jag iaf. Kanske ska fråga Emelie om hon vill hänga med?? Jaja får prata med henne om det imorgon. Nu ska jag fortsätta och plugga lite och sen titta lite på TV..
Puss på er..

Snart bär det av till Karlstad..

Snart bär det av till Karlstad, ska ju hämta min hund Flora som har varit hos Zack och parats. Nu får vi verkligen hoppas på att det blir valpar också, om det blir det födds dem i början av juli.. Spännande!! Jag kommer väl antagligen hitta en i den kullen också som jag vill spara men jag vet inte om jag verkligen ska det, jag har ju redan tre hundar. Man kan ju inte ha hur många som helst. Iaf det ska bli roligt att se min lilla Flora igen..

Skriver mer när jag kommer hem, lägger också ut en bild på Flora..

Puss<3

Sängdags

Nu är det dags att jaga in kaninerna i buren igen efter att den har fått springa löst på golvet i någon timme nu. Det är ingenting vettigt på TV längre så det är lika bra att gå och lägga sig. Man ska ju som sagt hinna med att göra en hel del i morgon också. Ska försöka gå upp så tidigt som möjligt i morgon, kanske inte klockan 7 men kanske vid klockan 9-10 sådär. Bäst att försöka gå upp tidigt så man hinner bli trött på kvällen, så man kan somna tidigt eftersom det är skola på måndag igen. Nu ska jag sätta djuren i buren igen och sen ska jag gå och borsta tänderna..

Puss och godnatt på er alla kära läsare..


På morgondagens agenda

  • Städa mitt rum
  • Plugga till svenska provet
  • Hämta min hund Flora i Karlstad (hon har parats)
  • Tvätta
  • Byta hos kaninerna
  • Träna lite

Myspys med mig själv

Japp lite myspys med sig själv blev det nu ikväll. Ligger i sängen ochh tittar på filmen Se upp för dårarna som går på TV 4. Det var den eller Da vinci-koden att välja på och eftersom jag såg Da vinci-koden förra veckan tänkte jag kan jag kunde titta på den andra istället. Under dagen har jag inte gjort så mycket, hade tänkt att jag skulle ha städat och pluggat hela dagen idag men eftersom jag gick upp så sent. Får göra det imorgon. Haha jag behöver verkligen städa mitt rum, kaninerna har sprungit runt en massa i buren så deras spån ligger utanför buren. Idag har jag även hunnit med att tvätta lite och så. 
Puss puss! 

Hela dagen är borta..

Hela min dag är borta idag. Vaknade vid ungefär klockan 15:30, lite sent.. Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och tittar på TV. Är sugen på att åka in till stan och köpa lite chips och dipp. Va mumsigt det skulle vara. Iaf nu måste jag gå upp och tvätta navel, har inte gjort det idag än. Vill ju inte det ska bli infekterat...
Hörs senare..
Pusss<3

Ligger i sängen och tar det lugnt

Ligger i sängen just nu och myser. Har tänt ljus i rummet och gosat ner mig under täcket i en stor skjorta. Det är skönt att bara ligga och vara själv ibland, man behöver inte bråka om vad man ska se eller någonting så skönt. Tittar lite på TV:n just nu, tittar på någon film just nu som heter Down to earth men samtidigt går det någon film på SVT 1. Någon kärleksfilm, kan inte bestämma mig vilken jag vill se. Tror det blir den på SVT 1. Kom nyss ut från duschen, härligt att ta en varm dusch speciellt när man är lite stel. Tidigare idag har jag inte gjort så mycket, hade en guidening i morse på tropicariet i Norrköping. Jag och Emelie hade silkesmarmosetterna och insektskuporna. Det var tre grupper på ungefär 6-7 personer i varje grupp. Första och tredje guideningen gick inte alls bra eller rättare sagt den först gick inte bra och den tredje var jag inte så intresserad längre. Plus att i första och tredje gruppen var personerna inte ens engagerade så då blev det att man inte var lika engagerad själv. Så klart var ju våran lärare med i första gruppen och han såg inte så jättenöjd ut. Iaf ingenting jag kan göra åt nu, andra gruppen var iaf den som gick bäst. Gruppen var  intresserad och lyssnade verkligen på vad man sa. Och då blev det så att man ville fortsätta berätta och så. Mycket roligare då än dom andra grupperna, synd bara att våran lärare inte var med där istället. Efter det var det lunch och då var det pannkakor. MUMS! Efter lunchen hade vi djuretik och då började jag och Emelie med vårat arbete om pälsindustrin. Vi ska skriva lite fakta om hur det är, hur det går till samt vad vi tycker om det.. Hade tänkt att skriva ett litet inlägg om pälsindustrin här på bloggen och sen be er skriva vad ni tycker, se hur många av oss ungdomar som egentligen är för eller emot päls. Detta hade jag tänkt skulle bli en del av arbetet. Dem flesta  forum och debatter som finns ute på internet är ju oftast ett par år gamla och statistiken kan ju ha ändrats under den tiden. Lite roligare att ha något som man själv har ordnat. Ni kan redan nu börja skriva vad ni tycker om det om ni vill, blir jätteglad i så fall. Efter skolan åkte jag och pappa till Ö&B för att jag behövde köpa lite saker till mina kaniner och gerbiler. Passade även på att köpa en liten tvättkorg till mitt rum då. Köpte en i trä med tyg i, jättefin. Efter Ö&B åkte vi hem till mamma och sen satt vi i köket och pratade lite. Sen åkte han tillbaka till Tranås igen. På eftermiddagen blev vädret inget vidare och det började regna och nu senare på kvällen började det spöregna. Åkte in till Skänninge och köpte lite mat sen med mamma, åt lite när vi kom hem. Under kvällen har enbart tagit det lungt och tittat på TV. Snart blir det att gå och lägga mig, börjar bli riktigt trött gick ju trotsallt upp klockan halv sex i morse och begav mig till skolan. Nej nu är det dags att sova lite, måste plugga en hel del i morgon, då jag även ska städa mitt rum, tvätta lite osv.
Godnatt nu mina sötnosar så hörs vi i morgon...
Pusss<3

7 Maj 2009

Hallå mina små söta!
Idag har det hänt ganska mycket faktiskt. På sällskapsdjurslektionen kom Ulla och pratade om APU-platser och sånt.
Efter det var det lunch och det var ingen vidare god mat. Som vanligt alltså. Efter lunchen började vi gå igenom Hund och sen vid halv ett började min grupp att dissekera fåglar. Alla djur vi får dissekera i skolan är djur som har antingen dött av naturligt orsak eller avlivats pågrund av sjukdom eller liknande. Anledningen till att vi dissekerar djur är också för utbildningssyfte, man får större förståelse för hur de olika organen och allt fungerar och ser ut. Det var en i klassen som blev lite ledsen när vi skulle börja men hon gråter nästan på alla lektioner och hon gråter nästan för allt. Hon verkar inte ha några vänner och hon verkar inte vilja ha några heller. I alla fall jag vet inte om jag ska lägga ut några bilder under själva dissektionen här på bloggen, jag vet ju inte hur känsliga ni läsare är och så. Efter dissektionen hade vi en etologi studie.Vi skulle sitta och titta på en fågel och se vad den gör varje minut. Skriva upp det och hålla på. Inte sådär jätteroligt faktiskt, lite långtråkigt om man ska vara riktigt ärlig. Det är det som har hänt idag, nu måste jag sova ska ha en guidening i morgon så jag måste få sova ett par timmar, så jag kan koncentera mig ordentligt.
Godnatt då mina kära läsare!
Puss och hej..
Skriver om guideningen i morgon.

Kommentera gärna!!

I min väska

  • Min minipc
  • Massa skolpapper
  • Alsolsprit
  • Tops
  • Kalender
  • Plånbok
  • Pass
  • Kamera
  • Läppsyl
  • P-piller
  • Collegieblock
  • Penna
  • Vattenflaska med juice
  • Omega 3 tabletter
  • Mobil
  • Busskort
  • mm

På bussen....

Sitter  just nu på bussen på väg in till Linköping. Därifrån ska jag sedan ta pendeln in till Norrköping och sedan ta spårvagnen vidare till skolan. Så ser mina resor ut dag in och dag ut. Mycket tid till ens tankar kan jag säga, ibland lite för mycket kanske.. I alla fall  så är det inte så där jätteroligt att pendla men det är så det är. När jag kommer i till Linköping ska jag i alla fall köpa cola eftersom vi har en så lång dag idag. Det kan vara skönt att dricka något som piggar upp lite då. Hoppas Emelie har bakat också, då kan vi ha det lite mysigt i solen (om det blir någon) , annars får man väl sitta inne i djurhuset istället. Måste även göra klart guideningen som vi ska ha på fredag, hoppas troppan har svarat på mailet jag skickade igår...

Pusss<3

Godnatt!!

Nu ska jag lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och sen krama om kudden så hårt jag bara kan. Ska bli så skönt att sova lite nu, är verkligen jättetrött..
Godnatt mina kära läsare. Vi hörs i morgon!
Puss<3


6 Maj 2009

Hej alla mina kära bloggläsare!
Idag har det varit en slapp dag, vi har inte gjort sådär jättemycket. På Småföretagande A lektionen hade vi i alla fall en lite modevisning och modellen var våran lärare Lasse. Han hade nämligen tappat bort sina glasögon så han hade varit på någon av alla dessa butiker som säljer glasögon och lånat hem ungefär tio par glasögon så han skulle kunna fundera över vilka han ville ha. I alla fall så hade han med sig dem till lektionen och bad oss välja ut dem vi tyckte var snyggast. Det var riktigt roligt faktiskt, att han kunde bjuda på sig själv så och ville veta vad vi tyckte. Senare på samma lektion medans vi höll på med lite frågor satt jag, Emelie, Anna och Sofie och pratade om allt och ingenting. Anna berättade att hennes fiskar betedde sig lite konstigt och att hon skulle ta bort dem. Hon sa att dem flög omkring i akvariumet och så klart asgarva vi eftersom vi fick upp lite bilder om hur det skulle se ut. Och inte nog med det så började det spöregna och då sa Anna plötsligt
- Skit mina kaniner är ute och jag som nyss borstade dem..
Sen blev det att vi började snacka om kaniner och hon berättade då att hennes kaniner brukade flyga runt i deras bur. Så klart skrattade vi igen eftersom vi ännu en gång fick upp bilder av det. Efter vi hade slutat så satt jag och Emelie kvar i skolan och pluggade lite. Hon var tvungen att skriva ett CV och sen var vi tvungna att leta lite fakta till guideningen vi ska ha på fredag... När vi var klara med pluggandet gick vi lite på stan. Jag köpte ett par leggings som ser ut som jeans, ett ljusgrönt linne ochh ett par fina örhängen på VeroModa. Sen köpte jag även en vattenflaska och ett par skor på Stadium och oparfymerad tvål på Apotektet.. Sen var det hemfärd tillbaka till lilla Motala.
Det är hur denna dag har sett ut!
Glöm inte att berätta lite om din dag om du vill det..

Pussar Michelle



 

På morgondagens agenda:

1. Småföretagande A kl: 8:20-9:50
Genomgång på dagens frågor...

2. Sällskapsdjur kl: 10:10-15:50
Ska bl a dissekera fråglar. Antagligen börja lite på Hund och Katt..

 
Har märkt att ni inte har kommit med några förslag om vad jag skriva om här på bloggen, om du känner att du har ett viktigt ämne att ta upp eller vill att jag ska skriva om något speciellt skriv då till mig så andra kan ta del av det också. Skulle bli jätteglad om ni kunde göra det.. Självklart publicerar jag vem det är som har kommit med förslaget!



 


Så här var det...

Så här var det att pierca sig i naveln. Jag tänker inte ljuga för er, det skulle jag aldrig göra. Det började med att jag och min kära vän Emelie gick dit, jag kände hur min mage började värka och nervoisteten växa. Det är bättre att vara nervös och förvänta sig att det kommer att göra ont än att inte vara nervös och att smärtan kommer som en chock. När vi kom dit så satt vi i väntrummet en stund, då passade vi på att titta i några tattootidningar som låg där. I Emelies tidning var det lite bilder på hur man gör olika piercingar. And guess what, tror du inte det är en bild på hur man piercar kuken. Jo visst och det var nog det vidrigaste jag någonsin har sett. Den var liten och ful och jag var nära på att spy, fy alltså. Det är inte så att jag är emot sådana piercingar utan dem som vill ha det får ha det om dem vill, jag dömer dem inte för det. Jag känner nämigen en som har det och även om jag inte skulle vilja pierca mig där nere så accepterar jag att det finns dem som vill det och tycker det är snyggt. I alla fall, sen när han var klar i telefonen så öppnade han dörren och välkommade oss in. Han skulle bara byta om sen var det dags. Han började med att mäta så den skulle sitta rakt och den målade han med en svart penna var han skulle göra hålet. Efter det så la jag mig ner och han började plocka fram nålen och allt sånt han behövde. Han frågade om jag var nålrädd, vilket jag inte är. Om jag var det skulle det inte vara så bra att jag tittade på den, nålen var nämligen 2 mm tjock och ihålig. När jag hade sett nålen fick jag bekräftat att det kommer att göra i alla fall lite ont. Nu var det då dags för själva piercingen... Just i det ögonblicket tänkte jag att jag kommer att dö. Han sa inte heller när han skulle göra hålet, utan han gjorde det bara. Vilket egentligen var väldigt bra i mitt fall, hade han sagt det tror jag att jag skulle säga nej och vänta typ hela tiden. Och antagligen skulle det ta mycket längre tid då. I vilket fall som helst så kommer jag inte ljuga utan jag kommer vara riktigt ärlig nu. Det gör faktiskt ont att köra en 2 mm tjock nål genom naveln, även om det inte gjorde lika ont som jag trodde. Det var inte den värsta smärtan jag har känt men det gör lite ont, och det är väl ganska förståligt. Men jag kan trösta er med att det inte gör ont så länge, efter den smärtan svider det bara lite, men den försvinner ganska snart den med. När smycket och allt var i så tvättade han lite och så. När allting var klart så gick vi igenom skötselråden och sånt. Sen var det klart... Han jag piercade mig hos jag hur gullig som helst, verkligen jättetrevlig och vi hade hur kul som helst där inne. Han undrade lite varför jag hade ett ärr på naveln och då berättade jag att jag hade försökt att pierca mig själv i naveln när jag gick i sjuan. Is och synål, inget ni ska prova hemma. Han berättade då för mig att han hade piercat sig med en drinkpinne i örat när han var mindre. Tänk vad mycket skit man hittade på när man var yngre, hihihi. Det var hur det gick till där... Hoppas du som är intresserad av piercingar har en inblick i hur det är nu. Och om du är intresserad av att göra det så ber jag dig att göra det hos någon som kan sin sak och är nogrann. Det är viktigt, kom ihåg det. Gå inte till första bästa, utan kolla runt lite fråga några som har det och så. Ett tips gör det inte för att andra har det eller för att du tycker det verkar vara en status grej, gör det för att du vill och för att du tycker det är snyggt. Gör aldrig någonting för någonannans skull och det gäller inte bara här utan överallt.



Så här blev resultatet, fint va??


Jag gjorde det på:
Studio 316L hos Jonni Keizu i Norrköping...

Nu kan du komma med förslag..

Jajamen nu kan även du komma med förslag om vad jag ska skriva om i min blogg. Just du där hemma kanske sitter på något intressant, helt enkelt något du vill jag ska skriva om. Det kan vara vad som helst, vad du än önskar. Det kan vara allt från frågor om mig till viktiga ämnen som kost och hälsa mm. Så nu tycker jag du ska ta chansen att tycka till, så börja knappa på tangenterna så kanske det blir just din sak eller ditt ämne jag tar upp. Och kom ihåg att det får vara vad som helst, djur, musik, film, världen, you meam it..

Puss & Kram
Michelle




 


Hellu my darlings

Hellu my darlings!!
Sitter just nu i soffan och tittar på Ballar av stål. Ska nog lägga mig i sängen och plugga lite till provet i morgon. Har varit på Linköpings universitetssjukhus idag med Martin och Fanny och hälsade på Stoffe som har blivit lite sjuk. Han hade fått ett virus på balansnerven så han var väldigt hängig. Tycker inte om att hälsa på människor som ligger på sjukhus och är sjuka, jag blir deprimerad, mår dåligt och tycker så synd om dem. Visst dem blir ju ofta bättre men ändå. I morgon efter skolan ska jag och Emelie åka ner till Studio 316L och pierca min lilla navel. Skriver mer om det imorgon, nu ska jag i alla fall börja plugga lite...

Puss<3

Skriv gärna om det har hänt något roligt hos dig idag!


Godnatt darlings

Nu har klockan passerat tolv och börjar närma sig ett. Lite sent med tanke på att det är skola i morgon, även om jag har glömt mitt busskort i jackan som är hemma hos mamma. Ska be henne komma in med den i morgon. Imorgon måste jag även göra klart mitt fågelarbete som skulle vara inlämnat förra veckan. Slarvigt av mig jag vet. Ne nu måste jag sova annars kommer jag aldrig orka med morgondagen..

Puss<3

Sista arbetsdagen!

Idag är det den sista arbetsdagen för min del. Dem jag har arbetat hos kommer hem från värmland ikväll, hoppas dem har haft det roligt. Snart blir det dags för mig att göra i ordning lite, duscha lite och sen packa ihop mina grejer. Efter det ska jag väl äta lite mat och ta en kopp kaffe. Tror jag även ska leka och kela lite med hundarna innan jag ska dra mig hemåt. Ringde min pappa förut också och frågade honom om han kunde ringa och beställa tid för piercingen i morgon, och det kunde han. Jag skulle ringa tillbaka till honom i morgon bitti och ge honom nummret och så. Nej nu är det dags för mig att sätta igång.
Skriver mer ikväll när jag är hemma..
Puss<3

Vad ska du göra idag???


 


Davinci koden

Hej igen!
Tänkte berätta lite om vad jag tyckte om Davinci koden (filmen allså). Jag tyckte faktiskt att denna film var ganska bra, visst jag fatta nästan ingenting av den men det kanske beror på att det är rätt sent. Och med den anledningen kan jag tyvärr inte säga vad den handlade om, vill ni veta det får ni se filmen. Jag kan däremot säga att filmen innehöll en massa mord och sånt, inte nog med en läskig blond snubbe. Jag tycker däremot inte att det är en film man slår på om man vill se en film som är lätt att hänga med i. Plus filmen är 2½ timme lång, kan bli lite tröttsamt. Detta är en film som man kan titta på om man vill se något som är lite spännande och gillar filmer med mord och mysterier i. Jag kan faktiskt rekommender er att se denna film. Dock tror jag att filmen är mer lättförstålig om man är lite äldre, tror även man tycker den är bättre då eftersom man kanske förstår sig bättre på handlingen då. I vilket fall som helst om du gillar denna typen av film se den, inte den bästa filmen i världen men ändå.
 Nu ska jag ialla fall sova!! 
God natt och sov sött...

Om du har sett DaVinci koden, skriv gärna vad du tyckte om den!!

Slutet på min kväll...

Så här slutar min kväll till sist. DaVinci koden, en kopp kaffe, två chokladbitar och ett glas juice.  Har precis gett alla hundar mat och nu sover alla utom lilla Conny Krokodil som jag kompå förut dricka mitt kaffe från i morse. Det kanske är därför han håller på som han gör. Nu ska jag titta på filmen, skriver vad jag tycker om den när den är slut, om jag orkar annars skriver jag om den i morgon bitti. Ska bara försöka komma ihåg det i så fall..

Förresten är det någon som vet om det är farligt för en valp att dricka kaffe???

XOXO Michelle

2 Maj 2009

Nu börjar dagen gå mot sitt slut och det blev ingen bilträff för mig idag. Tänker inte ens berätta om det, är så jävla förbannad över det. Dålig stil verkligen dålig stil. Tänkte lägga mig i soffan och sätta på en film. Sen blir det väl att ge hundarna kvällsmat och sen sova. Är fortfarande och jobbar, ska åka hem imorgon kväll någon gång. Skönt att komma bort från alla man känner och så ibland. Orkar inte med dem, vill bara kunna vara själv ibland. Idag har jag inte gjort något speciellt gett hundarna mat, gått promenader osv. Tror jag ska lägga mig i ett varmt och härligt bad sen, känner att kroppen är ganska stel och så.
Skriver mer i morgon!
Puss<3

The whorst day ever?

Nej kanske inte den värsta dagen någonsin men denna dag är ialla fall inget vidare. Det är ju bilträff ikväll i Norrköping och jag vill dit. Min pojkvän ska dit med sina kompisar och då skulle ju han kunna fråga dem om inte dem kan hämta mig i Linköping, men det antar jag att dem inte kommer det. Jag tycker det är jävligt svinigt i så fall eftersom min kille ska hämta dem när dem druckit och dem ska alltid åka bil med oss. Herregud dags att göra något tillbaka. Det är inte så att jag så gärna vill vara med dem utan jag vill bara träffa min kille och såkanske jag skulle träffa Emelie där inne. Hans vänner tycker jag verkligen inte om, såna jävla idioter. Jim är väl helt okej ibland och Pinke känner jag inte så kan inte säga något illa om honom men den där jävla Lollo är helt dum i huvudet. Hon är ihop med Jim och han gör allt hon säger, snacka om toffel. I alla fall ena stunden står hon och blänger på en och i andra stunden ska hon vara så jävla len i käften, gillar verkligen inte sånt. Det är bara ett bevis på falskhet. Hoppas han ordnar det här med bilträffen nnu annars kommer jag bli så jävla besviken och jag tänker verkligen säga till honom att inte köra runt på dem något mer. Tjänster och gentjänster vet ni, något man ska vara rädd om.  Tro inte att jag är en sån människa som sitter och snackar skit om allt och alla, för det gör jag inte. Jag säger bara vad jag tycker och anledningen till att jag skriver detta på bloggen är för att jag behöver skriva av mig. Vill inte gå och bära på det här hela dagen. Vill inte vara arg hela dagen.  Skriver hur det blev sen.
Puss puss<3








1 Maj 2009

Idag har jag inte gjort så mycket. Dagen började med att jag gav alla hundarna mat, sen var det min tur att få något i magen. Efter det tog jag det lite lungt och satte mig i soffan och tittade på TV en stund. Sen lekte jag lite med valparna, var ute i solen, pratade med pappa, osv. Jag bad min pappa ringa och beställa tid för piercing och det skulle han göra i början av nästa vecka. Jag har nämligen bestämt mig för att pierca naveln, äntligen efter 4 års grubblande, haha. Så kan det vara ibland. Får hoppas jag får en tid så snart som möjligt. Har varit ganska trött hela dagen, börjar få lite ont i huvudet också. Förutom det jag redan har mänt har jag även klippt klorna på valparna och tittat på några filmer, solat lite har jag också gjort.
Skriver mer sen!
Pusss

RSS 2.0