Min favorit



Detta är min favorit just nu. Tycker hon är så himla söt och så fort man kommer in till dem sitter hon och tittar på en med sina blåa ögon. Ni får jättegärna komma med namnförslag.. Namnet får gärna börja på bokstaven K..

Tre veckor

Sitter och tittar på Snålvatten och jäkelskap eller vad det nu heter. Håller även på att öka min playlist på spotify, om ni vet några bra låtar är det bara att säga till. Iaf idag har jag bara tagit det lugnt, Martin och två av hans kompisar var här och tittade på valparna. Sen var jag i stan och handlade lite osv. Inget som är roligt för er att veta, hihi. Imorgon är det 50-års fest som gäller men jag får se om jag går. Har inte direkt någon lust men ja vi får se hur det blir imorgon. Det är miin gudmor som fyller 50 om ni undrar.

Valparna är iaf tre veckor gamla nu och dem springer omkring i valplådan som bara den. Dem är så himla söta just nu.


Detta är hanarna.


Detta är tikarna.

Ja som ni kanske har räknat ut så är det fem hanar och fyra tikar, alltså totalt nio valpar. Det är tre bruna valpar och resterande valpar är svarta.

..........

Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Just nu lyssnar jag lite på musik. Är hur trött som helst.

Saknade Inez

En av mina hundar flyttade till ett nytt hem för ett par veckor sedan och det är klart man saknar den lilla skitungen. Jag tänkte iaf visa några bilder från hennes valptid enda fram tills nu. Enjoy!!




















Läggdags om en stund

Läggdags om en stund, ska upp tidigt imorgon.. See you then.

Spotify

Nu har jag skaffat spotify också. Kul, kul. Slipper man sitta på youtube och lyssna på musik, skönt. Nu ska jag fortsätta fixa låtar till min playlist. Kom gärna med förslag om du vet några bra låtar...

Ghostwhisperer+Cola+Kakor

Det är vad som väntar nu. Hihi svulldag eller vad, har ätit grillat idag med, MUMS!! Har inte ätit något godis denna vecka så idag kan jag unna mig lite, och såklart blir det någon typ av träning imorgon då..

Frisören imorgon

Imorgon bär det av till frisören. Äntligen får man väl säga, ringde och beställde tid idag och fick tid redan imorgon. Det gillar vi när det går fort. Ska klippa mig hos samma frisör som sist, dock är ju frisyren ny denna gång. Orkar inte med att ha lugg längre. Så så ser det ut just nu. Lovar att lägga ut före och efter bilder imorgon, ska klippa mig kl två så inlägget kommer väl sen eftermiddag eller på kvällen.

Goddagens

Idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket. Min bror plus fyra av hans kompisar har varit här hemma hos mamma och supit. Dem tänkte supa mig under bordet men det gick inte, hahaha. Iaf dem var här till klockan tolv då vi körde in dem till stan där de skulle till Harry´s. Nu vid klockan halv två ungefär åkte vi in igen för att hämta dem, haha och vi märkte vem som var supen under bordet iaf, jag var det iaf inte det kan jag lova er.



Såkan det ju gå ibland har även varit och shoppat lite idag men det var inte kläder jag köpte, nej det var hushållsgrejer. Och för alla er som bor hemma så är det saker du använder i hemmet.
Detta är vad jag köpte:
Mikrofiberdukar
Diskmedel
Svart gummi korg
Jif rengöringsmedel
Shampoo
Balsam
Fönsterskrapa

Fast jag köpte lite andra saker också, t ex:
Cola
Päroncider (alkohålfri)
Mineralvatten
och en glass


Nu ska jag iaf pyssa i säng. Undra om jag ska in till stan i morgon igen, kanske ska överraska sötnosen med att putsa fönstrena eller nått. Inte för att dem är skitiga men dem kan ju alltid bli renare. Hihi..


Bloggar mer om ett par timmar..



Idag har jag kört lite

Idag blev det att jag övningskörde lite. Åkte inte så länge men ändå. Åkte borta vid Långskogen och ut mot Rocklunda. Dags att börja köra mer på vägar och få in växling utan att behöva titta osv. Idag gick det väldigt bra tittade inte så mycket när jag växlade och ja det gick bra helt enkelt. Blir nog att köra lite imorgon också, kanske kan åka lite längre sträckor då. Köra lite längre, vi hade tyvärr inte så mycket bensin idag.

Övningköra lite idag

Ska ut med mamma och övningköra lite idag. Väntar bara på att hon ska komma hem. Blir nog att ta några varv i skogen. Haha hittade min el-tandborste idag med, vad glad jag blev. Iaf se upp om du är i Långskogen.
Puss på en stund..

Träning snart

Snart ska jag ut och gå eller cykla, har inte riktigt bestämt mig än. Något av det blir det iaf. Gick upp för ungefär en timme sedan och det är nog dags att kolla om det finns något att äta här. Hoppas på det. Märker nu att jag inte kan sova ensam, är ju så van vid att vakna upp brevid någon att det känns så fel att sova själv. Visseligen kommer jag väl förhoppningsvis inte göra det så länge till men ändå. Man känner sig lite övergiven och ensam..

Kvällen

Vilken rolig kväll jag har haft eller inte. Kommer hem till mamma som då redan har åkt till Linköping. Sen kommer min bror med en massa folk. Hämtade bilder på mammas dator som är hur seg som helst. Tog väl över tre timmar tror jag. Ber mamma köpa med sig mat till mig vilket hon sen inte gjorde för det fanns ingen. Ja och sen fortsätter det bara. Orkar inte skriva mer nu, vill inte tråka ut er med min skit..

Hämta bilder

Nu ska jag hämta lite bilder från min mors dator. Hittar jag några fina bilder kanske jag lägger ut dem.. Kanske finns några bilder på mig som blond...

Frissa



Älskar denna frisyr.. Ska ringa frisören på måndag och boka tid, funderar på att klippa mig så här då. Vad tror ni, skulle jag passa i den??

Ja vad ska man säga

Ja vad fan ska man säga, allt detta är så jävla sjukt. Ja faktiskt så är det så, det är sjukt.



Gud vad trött jag är

Är hur trött som helst. Förlåt för att jag inte har bloggat men jag lovar att göra det mycket bättre när jag mår lite bättre. Jag ska försöka publicerar ett inlägg om dagen iaf. Så länge.. Nu ska jag iaf sova lite.


Hej igen allesammans

Jag vet att jag inte direkt har varit så jätteduktig på att uppdatera min blogg de senaste dagarna men jag har haft anledning till det. Dels så har jag varit i Vaxholm och tagit det lugnt och då har jag iaf försökt skriva ett par inlägg. För det andra så fick jag reda på att en bekant har gått bort. Känns inte så kul och jag lider med familjen just nu så jag har inte haft någon lust att blogga just nu. Vill inte sitta och blogga när man är nere eftersom man ofta skriver om negativa och tråkiga saker då. Iaf nu börjar det bli bättre.

Godmorgon alla morgontrötta

Nu har jag precis duschat och ska snart gå och äta lite frukost. Ska blir riktigt gott är hur hungrig som helst. Vid kl tio ska vi ta båten in till Stockholm och spendera en dag på stan, kul kul. Får se om man hittar något fint. Nu måste jag iaf  sätta lite fart.

Underbar dag

Det har varit en helt underbar dag idag. Fint väder och skön natur har Vaxholm bjudit på idag. Visst bilfärden hit var väl inte så rolig men det tog inte så lång tid men ändå man vill ju fram fort. Iaf vi har inte gjort så mycket, gått omkring lite i stan varit på kabyssen och ätit jättegott och ja haft det trevligt. Tog lite fina bilder till Martins och mitt framtida fotoalbum, känns som att det är dags att skaffa lite minnen tillsammans när man har varit ihop i nästan fem år. Tycker inte ni.













Vaxholm here we come

Nu sitter jag i bilen på väg upp till vaxholm. Har stannat vid McDonalds och köpte lite kaffe, glass mm. Ska prova den nya Mc Flurry maräng swiss. Får se om den är god. Bloggar mer när jag är framme.




Åhhh suck

Åhh suck! Jag hatar verkligen att packa, vet inte vad jag ska ha med mig eller något. Imorgon åker jag till Vaxholm och är där till lördag. Det löser väl sig med packningen. Dags att sätta igång med den igen..
Skriver mer sen eller imorgon.

Förlåt ännu en gång

Ja förlåt ännu en gång för att min uppdatering har sugit. Men jag har bara inte orkat blogga. Märkte nyss att en av mina kaniner har ett stort sår under ena ögat och just nu vet jag inte om jag ska ha dem kvar. Jag tänker inte så nu bara för hon har fått ett sår utan för att jag ska börja skolan i augusti igen och då ska jag verkligen plugga hårt. Sen funderar jag även på att skaffa ett jobb till hösten så jag känner att jag inte har tid. Och inte nog med det kanske jag ska ta en valp från denna kull också. Funderar på om jag och Martin ska ha en hund hemma hos oss i lägenheten. Ja många funderingar är det som snurrar i huvudet. Ska nog ringa till Lisa imorgon och se om dem vill ha kaninerna för då vet jag iaf att dem kommer till ett bra hem.

Nu är den klar

Nu är min yoga planering klar, tog visst inte så lång tid som jag trodde. Tänkte att jag kan ta lite kort på de övningar jag gör nästa vecka och lägga ut här om ni är intresserade av yoga. Nästa vecka kan vara träning och hälso tema här på bloggen, ja det kör vi på.


Planering av nästa veckas träning

Just ni sitter jag och planerar nästa veckas träning. Vet inte riktigt hur det kommer att bli än men det märks ju.



Och som ni kanske har förstått så tränar jag yoga. Älskar verkligen yoga... Iaf jag tränar inte bara yoga utan jag brukar även köra lite situps, armhävningar och utfalls övningar. Och sen går jag ju självklart promenader och så. Nu måste jag iaf börja planera kan skriva mer om min träning lite senare när jag är klar..


By the way

Vill ni veta vad jag drömde inatt eller?? Klart ni vill. Jag drömde att jag och Martin skulle gifta oss.... Men allting var helt fel. Jo för normalt brukar det ju vara killen som står och väntar vid altaret men i drömmen var det jag som stod och väntade på honom. Och en annan sak var att det var inte i en kyrka utan utanför kyrkan på grusgången, hallå vad handlade det om. Visst drömmen var fin och så men det kommer inte hända nu och deffenetivt inte på det sättet.



Dock älskar jag bröllop och förlovningar. Vill gärna ha ett bröllop vid vattnet, gärna i skärgården..


I´m alone tonight

Yess det stämmer jag är ensam ikväll. Martin är med Markus och fixar hans bil så den blir klar tills imorgon. Under kvällen har det inte hänt så mycket har tagit det väldigt lugnt. lagat lite mat, tittat på TV. Ja det man brukar göra. Mysfaktorn är på topp, vardagsrummet är just nu uppiffat med tända ljus. Ligger under favofilten och har det hur bra som helst, självklart avnjuter jag en kopp te också. Det som visar på TV:n just nu för min del är Djurpolisen i Houston som sänds på Aminal planet. Iaf vet inte riktigt när Martin kommer hem, det är ju sånt som märks.








Oh my god

Oh my god jag älskar dessa skor, så himla söta. Vill bara ha dem. Dem finns på have2have.se och dem kostade nästan 800:- Har lite att fundera över nu. Om jag har råd och åhh jag vill ha dem. Hihi jag kanske kan få Martin att köpa dem åt mig;) Nej det tror jag inte han kommer gör men man kan ju alltid fråga. Gud vad jag önskar jag hade ett jobb just nu..












Fredags fika



Unnade mig lite fika för en stund sen. Det blev det här, en bulle och en kopp varm o´boy.



Gårdagens regn





Boktips

Just nu håller jag på att läsa en bok som heter Det magiska huset som är skriven av James Herbert. Han är typ englands svar på Stephen King, Iaf jag har inte kommit så långt i boken så jag kan inte skriva vad den handlar om men jag citerar det som står på baksidan istället.
 
"Mitt i skogen ligger det ett underligt oregelbundet gammalt hus, fullt av vinklar och vrår. Det bär på en stor hemlighet och plötsligt förvandlas idyllen till en mardröm för det unga paret Mick och Midge, som har köpt huset. Det börjar med fladdermössen på vinden, fortsätter med en tigande gestalt i skogsbrynet och fortsätter med skräckinjagande syner. Det blir tydligt att huset bär på en stor hemlighet. Steg för steg förvandlas det unga parets liv till en fasansfull mardröm, steg för steg förs de också mot mysteriets kärna."

So far tycker jag boken är bra men vi får se vad jag tycker när jag har läst ut boken.


Fan vad trött jag är

Just nu är jag så himla trött, förstår dock inte varför. Jag har inte gjort någonting idag, bara tagit det lugnt. Får se vad som kommer att hända ikväll, inte så mycket antar jag. Tror Martin skulle vara med någon kompis så då blir jag ensam. Ganska skönt faktiskt, tror jag ska åka till affären och köpa lite godis och unna mig med det, tända ljus och nån bra film ikväll. Mys mys skulle det vara. Jaja får se hur det blir.

Ringt vårdcentralen

Har precis ringt till vårdcentralen och den skulle inte ringa tillbaka förrns vid halv två, suck. Jaja då hinner man ju iaf göra sig i ordning lite innan dem ringer. just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, skulle kunna somna om igen eftersom jag inte har sovit så bra inatt. Vet dock inte varför jag inte kunde sova antar att det kanske var för att det åska och att man låg och tittade på blixtarna. Tycker det är fint att titta på dem när dem far över himmelen. I vilket fall som helst så ska jag gå och göra mig något att äta nu, är vrålhungrig.

Pics




Sänk ditt kaloriintag


Trimmas till lite


Inringningen är runt de ställena där träningen ska ge mest resultat dvs de ställena ska trimmas till lite.

Svanfamilj


Tog denna fina bild för någon vecka sedan när vi var ute på sjön.

Hej sötnosar

Idag har jag som sagt varit på kalas och där hände det inte så mycket. Fikade lite och sen åkte alla hem. Sen vid klockan sex var jag ju barnvakt också. Det var riktigt roligt fakiskt vi lekte med bilar och efter det lekte vi krigare. Som ni kan har märkt var det två killar jag satt barnvakt åt, dem år fem och tre år så dem är inte så gamla. Kanske kommer att sitta varnvakt imorgon med, vet inte det än men det är sånt som märks imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, lagade hemmagjorda hamburgare och sen har jag installerat paint.net. Ett program där man kan redigera bilder och liknande. Har dock inte lärt mig det än men jag får hålla på lite med det imorgon. Inlägget ni kan se under detta har jag gjort i det programmet. Nu ska jag snart sova. Ska läsa lite i min bok först hihi sen väntar kudden och täcket samt sängen då såklart. Jag sover ju inte på golvet.

Är du vacker innefrån och ut? Ta reda på det här..


Nu kalas sen barnvakt

Snart ska jag gå på kalas sen blir det att jag smitter i väg vid tio i sex unngefär och vaktar barnen. Får se om jag åker tillbaka till kalaset efter jag har varit barnvakt. Det beror ju på om det fortfarande är folk där. Iaf nu sticker jag.
Hörs ikväll.

Barnvakt ikväll

Ikväll ska jag vara barnvakt, kul va?? Då har man kan man ju leka med leksaker med dem utan att man känner som värsta tönten. Hihi skulle se lite konstigt ut om en som nästa är 18 år skulle leka med leksaker. Ska dock inte vara barnvakt så länge men iaf det är alltid roligt att man kan hjälpa till poch desutom är det kul att träffa barnen igen. Ska vara där klockan sex så jag ska börja göra mig iordning nu.

Uppe med tuppen

Idag har jag varit duktig och gått upp kl halv åtta. Ingen mening med att ligga kvar när man är helt ensam. Så här nu på morgonen har det inte hänt så mycket, mest det gamla vanliga äta frukost, ta det lugnt osv. Ligger just nu i sängen och har läst lite, funderar på vad jag ska hitta på för något idag. Kanske ska ta och träna lite, det är ju alltid roligt. Jaja det märks ju vad som kommer att hända. Nu ska jag iaf göra mig en kopp te och sätta mig framför TV-apparaten.

Nu har dem kommit











Nu är sötnosarna äntligen här. Det blev nio stycken eller tio egentligen men en var döfödd. Det kan bli så ibland och det är inte så ovanligt. Men det blev nio stycken friska valpar som mamma Flora nu kan pyssla om.

....

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu. Tänkte iaf berätta vad jag har haft för mig.
Igår var jag, min pojkvän och hans mor inne i Linköping och letade sänggavel till våran lägenhet. Vi var runt i alla möjliga affärer som kan tänkas ha sänggavlar och sånt. Till sist åkte vi iaf till EM och där hittade vi en som vi ville ha. Den fanns dock inte hemma men dem fanns i Norrköping. Så frågan var nu skulle vi be dem skicka den till Linköping eller skulle vi åka enda in till Norrköping. Vid halv sex bestämde vi oss iaf för att åka in till Norrköping och hämta den. Det spöregnade hela vägen dit och man såg knappt vägen. Tillslut kom vi fram till EM och det var bara att lasta på sänggaveln på släpan och åka hem igen. När vi ändå var där inne på EM hittade jag två skitsnygga kuddar som vi köpa också. När vi var hemma i Motala igen köpte vi pizza och tog det lugnt resten av kvällen. Det var vad som hände igår. Just nu gör jag inte mycket försöker reda ut en massa saker och liknande.



Så ser iaf sänggaveln och kuddarna ut.

Hemma i stan igen

Nu är jag hemma i stan igen. Har inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt. Man måste ju det också ibland. Imorgon vet jag inte vad som kommer att hända, Martin ska jobba nu denna vecka också innan semestern. Ska börja med min diet imorgon också. Har valt att jag ska använda mig av Best Life dieten. Den är hälsosam och den passade mig bäst. Vill köra med något som ger resultat och som är långvarigt. Iaf snart ska jag gå och lägga mig.
syns imorgon.

Best Life dieten

Viktnedgång:
Långsam

Varaktighet:
Dieten är en livsstil. Det går att följa den hela livet. Dieten är indelad i tre faser. De två första faserna tar åtta veckor att gå igenom. Sista fasen ska man följa resten av livet

Fördelar:
En kändis diet som visats på TV och bevisligen fungerat.


Nackdelar:
Lätt att dras med och tro att detta är en diet som fungerar utan risker för återfall. Kräver som alla dieter övertygelse.

Historia:
Bob Greene är mannen bakom dieten Best Life. Dieten fick sitt genombrott när den presenterades i "The Oprah Winfrey show". Dieten fokucerar på långsiktighet. Det gäller att lägga om sina kostvanor för hela livet.

Så här gör man:
Best life dieten är indelad i tre olika faser.

Fas 1:
Fas ett pågår i fyra veckor. Det gäller under fas ett att öka ämnesomsättningen. Detta gör man med fysisk aktivitet. Man får inte äta något två timmar före man går och lägger sig på kvällen.
Tips: Prommenera en timme varje dag. Genomför styrketräning tre gånger i veckan.

Fas 2:
Fas två pågår i fyra veckor. Nu är det dags att börja minska kaloriintaget. Fortsätt att träna som i fas ett. Under fas två är det viktigt att man funderar igenom varför man har det ätmönster man har. Sortera bort all onyttig mat och alla halvfabrikat. Ät nomalstora portioner. Tre mål om dagen och två mellanmål. Viktnedgången kommer automatiskt att komma igång under denna fas.

Fas 3:
Denna fas ska vara livslång. Anpassa träningsmängden till en nivå som du kan fortsätta med hela livet. En timmes promenad ett par gånger i veckan. Fortsätt att äta som i fas två, men unna dig något extra någon gång i veckan.


Källa:
http://www.viktminskning.dk/the-best-life-dieten.php


Skinny bitch diet. Dieten med attityd

Tänkte skriva lite om en diet som har blivit ganska populär. Den heter Skinny bitch diet och så här fungerar den.
Viktmedgången:
Följer du denna diet får du ett utmagrat utseende. Du blir en "skinny bitch". Smal, vacker och målmedveten.

Varaktighet:
Är en livsstil. Går att följa hela livet.

Fördelar:
 Skinny bitch dieten är en perfekt diet för den blivande militanta veganen. Dieten är också bra för miljön eftersom den förespråkar en helt vegetarisk livsstil.

Nackdelar:
Tråkig diet för dig som tycker om kött, kaffe,alkohol och sötsaker.

Historia:
Kim Barnouin och Rory Freedman är författare till boken bakom skinny bitck dieten. Boken kom år 2005 och blev direkt en succé. Kim Barnouin som tidigare arbetat som fotomodell hos Ford Models beskriver i sin bok en vegan livsstil med attityd. Boken förespråkar en vegetarisk livsstil som har blivit innedieten bland kändisar i Hollywood. Enligt rykten så används dieten av bland annat Jessica Alba och Victoria Beckham.

Boken Skinny bitch diet har sålts i mer än en miljon exemplar i USA.

Så här funkar den:
Skinny bitch dieten är mer än en diet. Det handlar också om att leva på ett mer miljöriktigt sätt, samtidigt som man är snygg och smal, frisk och fräsch.

Man ska undvika att äta mejeriprodukter, socker, artificiella sötningsmedel, kött, fisk, vitt mjöl och kaffe. Skinny bitch dieten är indelad i olika steg.

Steg 1:
Sluta använda allt socker och artificiella sötningsmedel. Målet är att bli av med sötsuget. Känner du fortfarande behov av sötsaker så ät färsk frukt.

Steg 2:
Börja äta fullkornsprodukter i form av fullkornspasta och fullkornsris. Bojkotta helt vitt bröd och allt soom är gjort på vitt ris, vitt mjöl och vit pasta.

Steg 3:
Bli en vegetarian. Alla köttprodukter är förbjudna.

Steg 4:
Byt ut vanliga mejeriprodukter mot produkter som är baserade på soja. Alla vanliga mejeriprodukter är förbjudna.

Steg 5:
Nu har du nått skinny bitch dieten. Lev på frukt, grönsaker, soja, nötter, vatten, grönt te och ekologiskt rödvin. Det är tillåtet att äta produkter gjorda på tofu och andra vegetariska produkter.

Meny när man följer skinny bitch dieten:
Exempel på frukost

Havregrynsgröt med bär och en grapefrukt.
Sojayoghurt med banan och musli.
Toast på fullkornsbröd med jordgubbar och humus. Dryck apelsin juice.
Sojayoghurt med frukt, tex kiwi, banan och mango.

Exempel på lunch

Minestonesoppa med grönsaker och en skiva fullkornsbröd.
Couscoussallad serverad med rivna morötter, valnötter och torkade lingon och en kopp linssoppa. Dressing till salladen är citronvinägrett.
Vegoburgare med sallad, tomat, avokado och alfalfagroddar på fullkornsbröd.
Spenatsallad med finskuren tofu, rivna morötter och skivade mandlar. Serveras med en dressing gjord på citron, pressad vitlök och sesamolja.
Bulgursallad serverad med wokad tofu, aubergine, röd paprika och vitlök.


Exempel på middag

Vegetariskt "kött" gjort på quorn, med råris, linser och ångkokt broccoli eller grönkål.
Mjuka tacos med stekt grön och röd paprika, lök och tofu. Serveras med guacamole gjord på hackad avokado, salt och pressad citron.
Fullkornspasta med wokad zucchini och tomat. Kryddas med vitlök, pinjenötter, persilja och olivolja.
Vegoburgare med sallad, tomat, avokado och alfalfagroddar på fullkornsbröd.
Spenatsallad med finskruen tofu, rivna morötter och skivade mandlar. Serveras med en dressing gjord på citron, pressad vitlök och sesamolja.
Bulgursallad serverad med wokad tofu, aubergine, röd paprika och vitlök.

Exempel på mellanmål

Valfri frukt.
Glass på toufu.
Grönsaker, tex gurka eller morötter.

Källa:
http://www.viktminskning.dk/skinny-bitch-dieten.php



Lite bilder










Det är fint när Linblommorna har blommat. Det ser nästan ut som vatten.

Flora


Oj vad tjock man får va! Ingen bra bild men man kanske ser att hon är dräktig ändå.

Fotbadstips

Har precis unnat mig ett fotbad nu. Stoppade ner fötterna samtidigt som jag satte på en film så jag har fotbadat i över en timme.

Fotbadet: ganska kallt vatten, några droppar duschtvål och ungefär en msk havssalt.

Skrubbade fötterna ordentligt så lösa hudflagor lossnar.
Skrök på lite nagelnäring på tånaglarna och efter det smörjde jag in fötterna med lotion.

Resultatet: Lena, mjuk, fina sommarfötter.

Fixade naglar

Fixade naglarna i förrgår. Filade dem och målade dem med en lite sommrig färg.

Färgen har dock börjat flagna på sina ställen men så blir det när har en del att stå i.
Fint blev det iaf.

Frulle

Nu har jag ätit lite frulle och det blev äggröra.


Och nu ska jag självklart ta två Omega 3 tabletter

Listan bockas av

Nu har jag gjort klart ännu ett skolarbete. Visst är jag duktig, har till och med fått beröm av min lärare att jag gör klart mina arbeten nu på sommarlovet. Detta arbete handlade om cirkusdjur, tog inte så jättelång tid att göra det eftersom det inte fanns så mycket fakta. Hoppas det räcker med det jag skrev iaf.

Ny kategori

I denna kategori kan du följa med i min träning, kost och tillsist resultatet.

Halv fyra

Klockan är ungefär halv fyra på morgonen och det är ljust ute. Eller va fan skriver jag klockan är ju halv fem. Full fart på kaninerna än fattar inte att dem inte kan ta det lite lugnt snart. Jaja dem blir väl trött nån gång.



Så här ser det ut utanför fönstret. Dimman ligger över kyrkan och längs vägen.


Hemma hos mamma...

I helgen är jag hemma hos mamma och vaktar hundar. Hon är i Ånnaboda med en vännina. Förhoppningsvis får jag lite pengar för det. Iaf ligger just nu i sängen och tittar på film (Monster till svärmor) miffona är även ute och springer på golvet eftersom det inte kunde vara tysta i buren. Om ni undrar vilka miffona är så är det kaninerna. Börjar få lite huvudvärk och det kan nog bero på att jag bara har druckit cola idag. Tror jag ska gå ner och hämta något vettigt att dricka. Sova kan jag inte göra heller, igår natt var jag vaken och gick och la mig vid klockan nio på morgonen. Kul va? Sov då i ungefär tre timmar sen kunde jag inte sova längre. Och eftersom jag är hos mamma nu känns det så ensamt eftersom jag är så van vid att vakna brevid Martin varje dag.

Nu ska jag kolla klart på filmen.

Vissa vad!

Flora är dräktig. Japp hon ser ut som en riktig flodhäst, en riktigt stor kula har hon. Valparna kommer nästa veckan. Lägger ut en bild på henne senare.

Tjoho I´m back

Nu är jag tillbaka igen. Hoppas ni inte har trott att jag har slutat blogg, mitt internet var inställt fel så jag kunde inte logga in. Eftersom jag inte kan så mycket om datorer så fattade jag inte vad jag skulle göra. Men idag vissade min bror mig att jag bara var tvungen att dra en knapp från ena sidan till den andra. Lätt va!!

RSS 2.0