Första arbetsdagen.

Hej hej!
Idag gick jag upp hur tidigt som helst, redan klockan 07:15 ringde klockan och det var bara att ta på sig kläder och packa det sista. Sen körde vi in min bror till stan eftersom han skulle till körskolan. Efter det bar det av till Linköping och jobbet. Jag jobbar som hundvakt åt en bekant som har ett par beardisar och några Beaglar. Jag brukar vara där när dem åker i väg och hälsar på deras familjer eller när dem åker på semester. Mitt jobb måste nog vara det bästa jobbet som finns, visst man kan inte försörja sig på det men det är bra om man är tonåring som jag och behöver dryga ut kassan lite. Det jag gör när jag är hundvakt är att ge alla hundarna mat två gånger om dagen, går promenader och rastar dem. Det är inte så farligt faktiskt utan det är riktigt roligt. Jag gör ju trots allt samma saker här som med mina hundar. Skillnaden här är att jag får betalt för det. Tänkte som sagt berätta vad jag har gjort idag. När jag först kom hit i morse gjorde jag inte så mycket men vid lunch så gick jag ut och gick med hundarna i ungefär 1½ timme. Sen har det varit ganska lungt gett valparna mat och lekt lite med dem. Bort sätt från detta har det inte hänt så mycket. Snart ska jag lägga mig i badet och sen ge hundarna kvällsmat.
Puss

27 April 2009

Godmorgon alla morgontrötta!
Sitter just nu på pendeln till Norrköping, blir lite sen till skolan men det är inte mitt fel. Bussen gick tidigare än den skulle. Denna dag kommer att bli hur bra som helst, jag ska nämligen sova hos min pojkvän idag och sen får man träffa alla underbara tjejer i klassen igen. Fast det är ju synd att man måste träffa alla jobbiga jävlar i klassen också. Min dag har varit väldigt bra hittills, trots att jag har skoskav efter gårdagens alla promenader. Blev ett par stycken, rättare sagt tre. Det är verkligen inte skönt att ha skoskav. Får se hur man kommer att göra på idrotten idag då eftersom jag knappt kan gå, får väl träna resten av kroppen och ta det lite lugnt.
 Skriver mer sen om dagens alla händelser!!
Puss puss!

Morgon motion med brorsan

Godmorgon!
Har precis varit ute och joggat lite med min bror. Fast det blev inte så mycket jogga utan det blev mest att gå snabbt. Jag tycker verkligen inte det är kul att jogga men jag offrade mig för hans skull. Kul att se hur en kondis är ibland. Jag är en sån människa som kan gå hur långt och hur snabbt som helst men när det gäller att jogga eller springa så går det bara inte. Lite pinsamt att min bror som är 1,95 cm lång har bättre kondis än mig. Haha så kan det gå ibland. Dags att börja träna.

25 April 2009

Hej allesammans!
Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid klockan halv elva ungefär. Då pluggade jag lite och var inne lite på internet. Efter det satte jag på TV:n och gick och gjorde mig lite frukost. Jag har även varit ute och gått i det underbara väder som har  bjudits på idag. Hoppas det verkligen håller i sig. Vi har grillat idag också, det är alltid lite mysigt att kunna göra något med sin familj ibland. Har även gjort iordning mina gerbilers nya bur. Dem har fått en större bur nu som dem kan klättra lite i (fågelbur). Bra för dem att kunna röra sig ordentligt. Efter det har jag städat lite på mitt rum och just nu tittar jag på en film, The Holiday. Jag och min bror skulle rökt vattenpipa idag men det blev inte så. Nu när alla djuren har fått mat så ska jag nog gå och lägga mig snart. Vi hörs i morgon så för ni veta vad jag gör i morgon.. 
Puss
Michelle 

24 april 2009

Hejsan!
Ligger i sängen just nu och tittar på film. Försöker plugga lite i mellanåt men kan inte koncentrera mig. Tänkte berätta lite om min dag. I skolan började vi med att ha guide-och informationsteknik, då började vi med att ha några redovisningar av en mindre uppgift. Den handlade om att vi sklle interjuva en människa som guida eller hade ett arbete där man talade inför andra. Jag gjorde inte min redovisning idag utan jag ska göra det om tre veckor.  Efter det fick vi lite feedback på stadsvandringen. Sen blev det inte att man gjorde så mycket mer. Gick och åt lite lunch men som vanligt smakar maten i skolan skit. Idag serverades det vegetarisk lasange. Sen köpte jag och Emelie varsin glass och satte oss vid dammen utanför djurhuset och tittade på Koi karparna och snackade en hel del. Vid halv ett hade vi djuretik och då pratade vi om försöksdjur. För er so m inte vet är det försöksdjurens dag idag. Våran lärare pratade ungefär hela lektionen så jag satt och ritade på Emelies armar, tro mig det var hon som ville det. Jag hade världens idétorka och visste verkligen inte vad jag skulle rita. Tillsist blev det en katt, monster och lite annat smått och gott. Sen dess har det inte hänt så mycket, ialla fall är det inget jag vill ta upp här. Har världens huvudvärk och har knappt ätit något idag, mamma hade köpt en sallad till mig efter jobbet men den smackade så jävla illa så jag åt bara tomaterna och några gurkbitar. Antagligen är det därför jag har ont i huvudet. Idag har jag även börjat att äta omega-3 tabletter, det sägs vara nyttigt. Nu ska jag ialla fall sova lite, är jättetrött. 

Godnatt!! 

Sängdags!

Nu ska jag sätta telefonen och datorn på laddning, packa ner kameran och allt plugg i väskan. Har inte gjort något jag har sagt att  jag ska göra idag. I morgon blir det antagligen att åka hem till mamma och hälsa på henne, träffa mina töser. kommer att bli skönt att bara kunna gå där på gärdet med hundarna springandes lösa. Härligt!! Jaja nu ska jag krypa ner i sägen, dra täcket över huvudet och inte öppna ögonen förrens telefonen ringer i morgon bitti..  
Sov gott och ha det bra!!
Pusss

Myspys i solen med Emelie!

Idag har det varit riktigt segt i skolan. Våran idrottslärare Håkan kom till sällskapsdjurslektionen och pratade om sina fåglar han hade hemma. Han hade tydligen en himla massa. Lite tråkigt att sitta och lyssna på, även om det var ganska intressant. Emelie har varit lite purken idag, hon hade inga cigg. Fast hon blev glad när hon fick låna lite pengar av mig till det. Idag har i alla fall solen skinnit i Norrköping och det var hur härligt som helst. Hade det lite mysigt med Emelie i solen också. Nu efter skolan har jag varit och solat lite solarium. Snart ska man väl också börja plugga lite, om man orkar. Fast det är klart någon gång måste jag ju göra det, det ska lämnas in nästa vecka. Då har jag ju även Småföretagande A prov som jag måste plugga på, suck!! Vill inte..
Puss puss Michelle






Do i even have time to breathe

Idag är det ingen bra dag, vet varken ut eller in med någonting. Allt är skit. Mycket i skolan att göra, guideningar, fågelarbeten and so on.. Man får ju aldrig gott om tid på sig till att göra arbetena, jag som strävar efter så höga betyg som möjligt känner ju en viss stress då. Idag i skolan har vi gått igenom ännu mer om fåglar, gick igenom resten av ett häfte och sen fåglarnas matsmältningsorgan. Inte för att det är jobbigt i skolan, det är bara roligt att vara där men jag behöver ett lov, kunna rensa tankarna och så. Sen är det en massa annat man har i tankarna. Känns som om man inte ens har tid att andas. Jag blir ju aldrig trött också, kan inte somna. Sover kanske omkring 5 timmar varje natt, inte särskilt bra när man egentligen behöver sova omkring 8-9 timmar varje natt. Inte så konstigt att man är som man är då! Haha bara skoja. Nej men jag måste verkligen börja ta tag i detta problem, kommer ju inte hålla i längden. Inte nog med det jag måste även börja äta frukost igen på morgonen, blir lätt att man skippar den. Jaja nu ska jag försöka sova lite.
 Syns i morgon!! Undra om det kommer att hända något spännande då??
Puss<3

Utställning på Chinchilla

Hej hej!
Hade tredelning på sällskapsdjurslektionen idag. Min grupp hade utställning på smådjur. Där fick vi lära oss hur man stallde ut olika smådjur. Vi fick dela in oss på tre mindre grupper med tre personer i varje grupp. Jag var med Sofie och Rebecka och vi hade chinchilla. Vi började med att ta ut dem och sätta dem i varsin petbox. Sen så skulle vi låsas att vi skulle anmäla dem till en utställning. Vi skrev då anmälningsblanketter och sen skulle vi själva leka domare och bedöma djuren utifrån en rasstandard. När vi var klara med det så skulle vi redovisa det för alla grupperna.







Ojojoj

Hallå alla mina läsare!!
Hur mår ni idag?? Själv mår jag prima. Tänkte berätta om min dag efter skolan. Var hur pigg som helst på spårvagnen och pendeln men sen på bussen somnade jag, hihi. Som vissa av er vet är det ju inte så skönt att sova på bussen, får så ont i nacken efter åt. Sen när jag kom hem lagade jag lite mat och sen var jag ännu tröttare så jag satte mig och tittade på Tv en stund. Efter det gick jag in i duschen och då kände jag att jag började få ont i huvudet. Antagligen för att jag var så trött. I alla fall sen har denna dag varit ganska händelselös. Jo jag gjorde väl bort mig lite nyss också men det är ingenting jag vill ta upp här. Emelie tar det med dig imorgon. Just nu är jag inne på YouTube och lyssnar lite på musik. I morgon har jag svenska A och sällskapsdjur. På sällskapsdjur i morgon ska vi ha tredelning och då ska jag ha utställning av smådjur, såsom kaniner och marsvin. Ska bli roligt!
Pussar<3

20 April 2009

Hej hej!
Sitter i skolan trots att vi har slutat. Jag och Emelie sitter och lyssnar på musik samt pratar om allt mellan himmel och jord. I morgon har vi bestämt att Emelie ska ta med sig kladdkaka och jag ska ta med mig något att dricka, gud vad mysigt vi kommer att ha det. Sitta ute i solen på rasten och ha det gött. I dag på idrotten så gick jag och Emelie ut och gick men det blev istället att vi gick till en bänk vid folkparken här i Norrköping och satte oss och snacka om lite roliga saker. Vi är inga tjejer som skäms kan jag säga, haha och det märkte nog alla som gick förbi. I vilket fall som helst så hade vi skitkul..
Puss

Godmorgon

Godmogon godmorgon!!
Sitter på pendeln nu på väg in till Norrköping. Sitter här brevid Mickis som läser en bok som man skulle kunna slå ihjäl någon med, bäst att passa sig, haha. Nu på morgonen har jag Djuretik, det ska bli ganska roligt. Det brukar vara en väldigt slapp lektion, mest att man sitter och diskuterar och tittar på film ibland. Hoppas spårvagnarna fungerar idag, annars kommer jag antagligen komma lite försen och det gillar jag inte. Efter djuretiken har vi lunch och då får vi hoppas på att det är något gott idag, jag har inte ätit någon frukost så jag är jättehungrig..
Skriver mer efter djuretiken!!
Bye

19 april 2009

Då har jag kommit in till stan igen. Just nu sitter jag i soffan och tittar på Wipeout. Lite roligt att skratta åt andra när dem slå sig. Skadeglädje är alltid lika roligt så länge dem man skrattar åt inte tar så hemskt illa upp. I morgon kommer jag äntligen få träffa min kära vän Emelie, hon var ju tyvärr sjuk förra veckan. Alltid lika skönt att prata med henne, hon förstår vad man menar och man kan verkligen prata med henne om allt. Det är svårt att hitta en annan människa som är lika rolig som hon. Vill bara varna alla i min  klass att det kommer inte vara tyst en sekund när jag och Emelie börjar prata.


Walking in the wind

Idag var det inte lika roligt att vara ute och gå med hundarna, dock är det någonting man måste göra när man har hund. Anledningen till att det inte var så roligt var att det blåste väldigt mycket och det blåste kallt, trots att solen sken. Jag tog i alla fall med mig kameran i fall jag skulle få några bra bilder på flickorna, och det fick jag. Nu måste jag tyvärr gå och göra mig iordning.
Här kommer bilderna, enjoy!
Juni

Java, Inez och Flora

Juni

Java

Juni

Flora

Alla tjejerna

God dagens

Hallå hallå!!
Då har man varit vacken i lite över en timme. Somnade vid tre typ. Men när jag väl hade somnat sen sov jag som en stock. Har under den senaste timmen tittat lite på TV men TV helveten la just av så vi får se om jag kan få igång den igen, hoppas, hoppas, hoppas. Har läst lite olika bloggar också nu på förmiddagen, kul att se vad andra skriver om. Nu ska jag i alla fall gå ner och göra mig lite frukost, mums!!
See you later!

Kan inte sova!

Kan inte somna fast jag är hur trött som helst. Mina ögon gör till och med ont så trött är jag! Måste somna snart eftersom jag vill kunna gå upp skapligt. Vill hinna med att gå ut och gå och plugga och massa annat. Nu tänker jag i alla fall göra ett försök till.
Får pröva med att räkna får!!
 Vad gör du när du inte kan sova?? Kommentera gärna och berätta!

Trött

Känner mig helt slut, har inte gjort speciellt mycket i dag men är ändå trött. Har vait ute och gått en sväng med töserna, så dem fick leka av sig lite. Juni, Java och Inez gillar att blöta ner sig i diket vilket jag inte tycker är lika roligt, dem luktar så illa efteråt. Dem ger sig inte heller när man säger till dem att dem inte ska vara där, nej efter tre sekunder är dem där igen. Och så tittar dem på en med en sån där oskyldig blick. Flora var ganska äcklig idag också för hon bestämmde sig för att springa ut på gärdet och gissa vad som fanns där. Jo revben från en hare, mums tyckte hon. Lite kul för min mamma undrade om jag hade något att ta bort revbenen med eftersom hon inte ville ta i dem själv, jag tänkte bara men snälla och sen tog jag upp revbenen och slängde dem i diket. Herregud det är väl inte så äckligt att ta upp dem och slänga iväg dem. Det var typ bara ben kvar, lite brosk och sånt kanske men ändå så länge man inte har ett sår på handen spelar det väl inte någon roll. Man tvättar ju även händerna efteråt när man kommer hem. Fast Flora var inte den enda som var äcklig, dem andra hittade nämligen lite hästskit som är så himla gott att äta. Sen efter promenaden satte jag mig och tittade lite på TV och sen satte jag mig och pluggade lite. Jag vet vad ni tänker plugga på en lördagkväll, jag vet jag är lite störd, hihi.. Och just nu sitter jag i sängen med tända ljus och är inne lite på intenet. Ska nog gå och lägga mig snart, tror jag..
Puss
Michelle

A day in the sun..

Idag har mina kaniner varit ute i trädgården och fått springa i vårsolen. Dem tyckte det var jättekul, Smilla fick världens ryck och sprang och hoppade som den lilla tok hon är..



 


Smilla är den vita, Skrållan är den röda.

17 April 2009

Hejsan!
Idag har jag inte gjort någonting. Åkte hem till mamma i dag, skönt att vara ute på landet ibland. Bara kunna ta mina töser och gå ut och gå eller jogga. Älskar verkligen mina så Beardisar. They make my days!! Har även myst med mina kaniner. Smilla har som bitsår och kala fläckar på ryggen, blir så orolig. Tror att det är Skrållan som har varit lite taskig när hon brunstade men är inte säker. Hoppas det inte är något allvarligt!! Just nu sitter jag i min säng och tittar på Rena Rama Rolf och kaninerna springer på golvet som galningar.
Ses senare eller i morgon..
Puss & Kram


Java och Flora

Juni

Vilken dag!

Ingenting blev som planerat idag. Har städat akvarie, städat lite i lägenheten och lagat mat, det är allt jag har gjort. Kul va?? Ne usch men det är sånt som måste göras. Fick sluta ungefär tre timmar tidigare i skolan idag också, så jag och Johanna drog ner till Norrköpings city och shoppade lite. Det är alltid roligt att umgås lite med henne, bäst att passa på. Jag köpte ett svart linne från VILA för 60 kronor och sen ett set underkläder på Cubus. Hoppas verkligen att Emelie kommer till skolan i morgon, hon sa att hon ville prata med mig om något så man blir lite nyfiken men ändå lite orolig. Det är väl sånt man märker i morgon om hon kommer. Har det ganska slappt i morgon, har guide-och informationsteknik och djuretik på dagen. Sen är det alltid skönt att man slutar vid två. Slutar alltid vid kl 15.50 alla dagar förutom onsdag och fredag. Sen fick jag reda på idag att vi hade studiedag den 30:e april, gud vad skönt. Jaja nu måste jag sova lite så jag orkar med min dag i morgon!
See you!!
Pusss<3 

On my way home!

Hej hej!
Är på väg hem till Motala igen. Sitter på en buss som nästan är full med folk, jätteskoj!! Skönt att det är fint väder ute i alla fall så att man kan gå ut och gå idag med, lovade ju er att lägga ut en bild på härliga varamon.. Dag har blivit allt bättre efter varje timme som har gått. Johanna kom till skolan idag med, det var riktigt roligt efter som det var hennes näst sista dag. Hon ska nämligen ha barn och det är beräcknat till nästa vecka, spännande. Undra vad det blir, om det blir en tjej eller kille. Dem vet nämligen inte det. Nu ska jag i alla fall njuta lite av solen som skinner i genom rutan!!
Ses sen..
Puss
P.s rösta på månadens blogg. Nr 3. En riktigt go tjej, hon är värd det!! D.s

http://nilssonfridasmile.blogg.se/2009/april/rostning-i-manadens-blogg.html#comment




God morgon

God morgon alla ni som vaknat nu, själv har man ju varit uppe ett tag nu. Min dag har inte alls börjat bra idag. Första så gick jag upp vid k 05.50 och jag tänkte jag hinner ta på mig och packa väskan. Visst det gjorde jag också men när jag hade gått till bussen kom jag på att jag skulle ha gjort frukost till min pojkvän. Så sorry älskling blev inga. Sen på bussen var det lungt, fick sitta ensam. Gud vad skönt att slippa trängas med nån. Det var först när vi skulle gå av bussen allt började, det var en lite äldre kvinna i 40-45 års åldern. Hon skulle gå av bussen före mig och så stannar hon vid dörren och ska vinka åt nån som står någonstans utanför bussen. Sen när jag väl kommit av bussen och skulle gå til pendeln så stannar en buss och ska låta oss gå över övergångsstället, men sen när ungefär hälften av oss gått över bestämmer han sig för att han inte orkar vänta längre och börjar åka. Jag förstår verkligen inte hur folk tänker idag, inte speciellt bra i alla fall det är en sak som är säker. Blir så irriterad på sådana människor som inte förstår att det finns andra runt omkring. Det verkar som det är dumhuvunas afton idag..
Puss
Michelle

Gulligt från min bror<3

Hittade denna på min brors bilddagbok idag, tyckte det var så himla gulligt gjort.
Älskar dig med brosan!!

STOREBRORS TESTET!
- gör testet om du vill visa att du bryr dig om din syster!


HON
Vad heter hon?
- Michelle angelicka johansson
Vad var det senaste hon sa till dig? - hej då på er
Vad brukar hon säga när hon kommer hem? - Hej
Vem umgås hon mest med?- martin
Har hon någonsin haft en pojkvän? - Jao
Har hon en speciell lukt? - Nja
Kan du hennes mobilnummer? - Inte utantill
Vad är typiskt henne? - Lägga sig allt
Är hon din lillasyster? - aa
Är hon din tvillingsyster? - Näe
Är hon din storasyster? - nae
NI
Hur många år skiljer det mellan er? - skiljer 3 år mellan oss
Har ni samma föräldrar? - Jao eller typ
Brukar ni göra saker tillsammans? - nja
Kan ni prata om allt? - Kan jag väl
Kan ni skratta åt allt? - Jadå
Bor ni i samma hushåll? - mjae
Umgås ni med samma människor? - Näe några kanske
Är ni oftast sams? - mjo
Tycker du att ni har en bra relation? -mjo d å
Tror du att hon tycker det? - mjo
Samma skola? - nej
Samma musik? - Jao ganska

DU
Vad var det sista du sa till henne? - hej då
tjaffsade sist? - helgen
Uppskattar du henne? - Jadå
Litar du på henne? - Jodå
Brukar du sno grejer av henne? - nae men lånade hennes tv för ett tag sen XD
Är det du som startar era fighter? - Näe det är hon
Ställer du upp för henne om hon behöver? - Aaa självklart
Om du såg henne gråta, skulle du gå dit? - Aaaa
Till sist, älskar du henne? - Jag älskar henne jätte mycket <3


Tvättstugan-Promenad-Sola

Hej hej!!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, hade tvättstugan idag så jag har tvättar två maskiner med tvätt sen orkade jag inte tvätta mer. Sen nu på eftermiddagen gick jag runt varamon i en väldans fart. När jag är ute och går går jag väldigt snabbt, på grensen till att jogga. Blev lite svettigt eftersom det var ganska varmt ute och jag hade lite för tjock tröja på mig. Utskickte var helt underbar nere vid stranden, solen lyste och sjön blänkte, det var jättevackert. Synd att jag inte hade med mig kameran så ni kunde få sett hur vackert det var. Men jag tror jag ska gå samma runda i morgon om det är fint väder och då ska jag banne mmig ta med kameran så ni får se hur det ser ut i varamon. Hur som helst, efter promenaden gick jag ner till solariet och solade. Har bara solat två gånger nu det här året, men jag har redan blivit lite brun. Det är ganska bra när man sammanlagt har solat 20 minuter. Skönt att jag har börjat ta upp solningen igen, solade ganska mycket i höstas men sen var jag tvungen att använda pengarna till annat så då bliv det att man fick skippa det. Annars har jag bara tagit det lungt idag, tittat lite på TV, lagat mat you meam it. Snart blir det väl att sussa lite kudde, ska ju som sagt upp tidigt i morgon igen. Har Småföretagande A på morgonen och sen Sällskapsdjur resten av dagen fram till kl 15.50. Det ska bli kul, tror vi kommer att ha fågelhantering!! Spännande och kameran måste med hihi, så ni får se mig hålla den lilla pippin.
Sköt om er !!
Puss Michelle<3

Du är vacker som du är

Jag vill bara säga att jag är så jävla trött på alla tjejer som klagar ppå att dem är tjocka, har ful näsa osv. Alla har någonting dem kan vara stolta över, just du kanske har vackert hårsval eller fin mun eller vad som helst. När du ser dig själv i segeln får du inte samma uppfattning av ditt utseende som dina kompisar och andra runt omkring får. Visst alla har väl alltid något som man inte är nöjd över, jag lovar alla är missnöjda med någonting och den som säger att hon/han är perfekt ljuger antagligen. Jag har hört många, speciellt tjejer säga att dem tycker det är fult att det ena bröstet är lite mindre än det andra eller att deras ena öga är större än det andra. Men det är så här, du har en höger och en vänster sida på din kropp, ingenting är exakt lika stort eller litet på din kropp. Det finns alltid någon som tycker att du är snygg även om alla kanske inte gör det, och snälla bry dig inte om dem som inte tycker att du är vacker och låt dem absolut inte få kränka eller förnedra dig för det. Det spelar ingen roll om du är tjock eller smal, vit eller svart, svensk eller utlänsk du är lika mycket värd i alla fall. Själv har jag t ex gått upp lite i vikt och försöker komma ner till min idealvikt igen. Det här är viktigt att ni förstår också, jag vill inte gå ner i vikt igen för att se bra ut på stranden eller vara smal för andras skull. Detta gör jag för att jag vill leva hälsosamt och sunt. Jag gör det även för att må bra både fysiskt och psykiskt också. Det kommer alltid finnas någon som vill trycka ner dig på grund av olika saker, men dem är oftast väldigt osäkra själva och kan till och med vara avundsjuk på dig.  

Du ska älska dig själv för den du är inte för den andra vill att du ska vara, kom ihåg det!!
För att kunna älska någon annan måste du kunna älska dig själv!!

Ett tips!
Försök att se dig själv från ett annat perspektiv, ur någon annans synvinkel. Jag kan nästan lova dig att du kommer att hitta saker du gillar med dig själv som du inte har lagt märke till förut, bara för att du koncentrerat dig på det du inte gillar lika mycket.

En övning!
För dig som har dåligt självförtroende, testa att ställa dig framför segeln en gång varje dag och säg till dig själv att du är vacker och att du är fantastisk på alla sätt och vis. Detta har jag själv gjort när mitt självförtroende pendlade upp och ner. Det hjälpte för mig så det kanske hjälper för dig också. Det är alltid värt att testa.

Kom ihåg!
Du är den du är och du ska vara jävligt stolt över det...



Svenska lektion

Hallå!!
Sitter i skolan nu och har svenska lektion. Vi har genomgång på Medeltiden. Jag gillar i normala fall svenska lektionerna men idag känner jag att jag bara vill hem, har typ bara sovit tre timmar inatt. Inte roligt alls!! Och det blir ju inte bättre av att Emelie inte är i skolan, förhoppningsvis kommer hon till nästa lektion. Nu börjar svenskan igen så jag måste sluta..
Puss puss


Tillbaka till vardagen

Jaha då var det dags att gå tillbaka till vardagen igen. Skolan börjar ju som bekant i morgon och det är väl blandade känslor med det. Det ska ju såklart bli skönt att få träffa vännerna igen och speciellt Emelie som jag har saknat! Jag tycker om min skola och trivs bra där så det är inte på det sättet jag önskar att lovet skulle vara längre utan det är det att man nu måste gå upp så himla tidigt. Jag har det ju inte direkt som andra 17 åringar som kan gå upp vid 7 på morgonen, nej jag måste ju gå upp vid kvart över fem om jag ska hinna till skolan innan vi börjar. Visst jag kunde ha valt att bo på elevhemmet om jag ville men jag är så ströd att jag inte gör det. Dels tycker jag att det är lite sunkigt där och jag vill inte sova i en säng som jag vet inte hur många har legat. Jag vill komma hem till mig efter skolan och kunna sova i min egna säng, eller i nuvarande fall min pojkväns säng (för dem som inte vet bor jag hos min pojkvän). Jag säger inte att det är jobbigt att pendla varje dag, jag tycker faktiskt att det är värt det. Men det är klar att man ibland tycker att det är jobbigt och att man önskar att min gick på Carlsund som bara ligger nån kilometer från lägenheten. Det är så livet är och man har ju ändå gjort sina val också. Jag ser det också så att har jag klarat att pendla i två år varför skulle jag inte klara ett år till.  Nu börjar det bli sent och jag ska ju som sagt gå upp vid kvart över fem, men det får vi väl se om jag gör, beror på om jag orkar sminka mig eller inte kanske blir så att jag tar med mig smink till skolan och sminkar mig där. Man vill ju inte skämma hela Norrköping i morgon, nej jag bara skoja så fel är jag inte utan smink men man ser ju alltid bättre ut med eller hur??
Oj nu börjar klockaan verkligen bli mycket och jag måste nog sova ett par timmar i alla fall om jag ska orka med skolan i morgon. Bäst att sätta datorn på laddning också så man har något att göra på bussen och tåget.

God natt!!
Puss





Marlene Lundmark

Hej igen!!
Tänkte göra lite reklam för min mors vännina Marlene Lundmark. Hon är en fantastisk fotograf och jag ber er att gå i på hennes hemsida och tittar på hennes underbara foton..
http://www.marlenefoto.se/

Bjuder på litet smakprov!!
 Enjoy



Somliga gillar visst snö.

Jag vill också flyga min väg





Svävande

Efter stängningsdags !


Härlig slappar kväll

Hej hej igen!!
Har världens härligaste slappar kväll ikväll. Under dagen har jag pluggat lite och sen gick jag och min kära pojkvän ut och gick en sväng. Vi gick ner till varamon och hälsade på hans föräldrar. Där käkade vi lite mat. Nu sitter jag i soffan tittar på Färjan och avnjuter en härlig kopp grönt te. Ska nog äta lite godis också, det var länge sen jag gjorde det. Men sen lite senare ikväll blir det att göra min dagliga träning. Brukar göra 30 st armhävningar, 30 st sit-ups och 30 st utfall. Alltid lika härligt att träna lite. Utöver min dagliga träning brukar jag också gå raska promenader, jogga lite ibland och träna lite yoga. Nu ska jag dricka mitt te och ta det lite lugnt.
Ha det så bra!!
Pussar

Min absoluta favorit blomma.
Så himla vackra!!

13 April 2009

Hej hej
Har precis varit och solat lite. Åhh gud vad skönt det är att bara ligga där och bara vara, ligga och rensa tänkarna ett slag medan man bygger upp en snygg bränna. Nu ska jag gå och ta mig en skön lång dusch och sen blir det att göra sig i ordning..
Ses sen!
Puss<3


God natt!!

Nu är det dags för lilla Michelle att sova och äntligen får man sova i en säng. Har sovit en soffan hemma hos pappa så man känner sig lite mör liksom.. Har hållt på lite med min layout nu på kvällen och jag tycker faktiskt att det blev rätt bra, fast den är ju inte klar än då, ska fortsätta i morgon. Jaja nu ska vi inte kallprata men men nu väntar sängen.
Puss puss

Skriv gärna vad du tycker om layouten!!


Äntligen klar!

Äntligen är jag klar med reptil uppgiften som jag ska lämna in på tisdag. Inte för att det var jobbigt att jag arbetet men det finns ju alltid andra saker som man hellre gör t ex bloggar. Hihi!! Jaja skönt att den är klar i allafall. Nu funderar jag på om jag ska göra min egna layout på bloggen, bara det att jag vet ju inte hur den ska se ut.. Funderar på om den ska vara ljusrosa eller om den ska vara svart. Har jag svart måste man ju ha vit text och det är inte så jättesnyggt. Jaja hittar säkert på något . Och vi får väl se om jag lyckas!!

Kom jätte gärna med förslag på  hur bloggen ska se ut!!


Pussar & Kramar Michelle


12 April 2009

Hej och glad påsk allesammans!!
Har precis kommit hem från Tranås nu där jag har hälsat på min far i ett par dagar. Har övningskört lite både i går och idag. Igår körde vi vid ett industriområde i Tranås där vi tränade lite start i backe och så. Pappa var väldigt imponerad av att jag var så duktig på att starta i backe, men det sitter väl i sen man hade traktorkörningen i skolan. Sen på eftermiddagen åkte vi till Trehörna och hälsade på Tommy och Ewa och såklart deras lilla son Karl. På kvällen så slappade vi bara och käkade en kebabtallrik. Idag så fick jag köra från stora vägen till mammas hus, vägen därimellan är ungefär en mil. Det var skitkul och det gick jättebra. Just det i fredags innan vi åkte ner till Tranås, åkte vi in till stan och köpte en dator till mig.. Det blev en ACER aspire one, den som är på bilden under. 
Vad fick du i ditt påskägg??

  

Puss<3


Slappar kväll framför TV:n

Tjingeling!!
Hade världens slappar kväll igår. Kom hem vid kl. 17:00 ungefär och då satte jag mig i soffan och tittade på Americas funniest home videos, fanns inget bättre. När det var slut slog jag över till MTV och tittade på The Hills, efter det tog jag en lång, varm dusch och bara hade det mysigt. Sen började jag med maten, det blev Chili con carne med röda linser till mig och markaroner till Martin. Mums! Vid kl. 20:00 tittade jag på Den rätte för Rosing. Det var finaldags och hon valde Hugo för er som inte såg det. Han var en nittonårig kille från Stockholm tror jag. Tidigare på kvällen kände jag för att gå en promenad, solen sken och visserligen blåste det men det såg så härligt ut där ute. Men man är ju tyvärr lite sjuk och man ville ju inte göra saken värre genom att bli kall.. 
Puss & Kram
Michelle

Här är i alla fall en bild från balkongen! 


Reptilhantering

Hej hej!
Tänkte berätta lite om gårdagens reptilhantering. vi började med att ta ut majsormarna ur deras terrarium, jag tog inte ut nån eftersom terrariet är stort och majsormarna ligger oftast i en värmegrotta längst in i terrariet. För att få ut dem måste man klättra in i terrariet vilket jag inte anser är ett problem men det är det att hos majsormarna bor en liten råttsnok också som inte är helt pålitlig. Han har nämligen bitit en förut. Först kände jag att jag inte ville hålla i en orm själv men sen sa Zandra, en av intruktörerna att hon kunde hålla i huvudet medans jag höll i kroppen och svansen. Det gick riktigt bra faktiskt. Sedan frågade min lärare Maria om jag ville hålla hela ormen men jag valde att hålla en orm som var lite lugnare istället och det gick också bra. Efter ett tag tog Patti en i min klass ut en röd regnbågsboa (en unge) och då blev jag helt kär. Den låg som en liten boll i handen och rörde sig knappt. Helt underbar!! Sen så fick vi lära oss hur vi skulle fixera ormarna, som man gör när man ska titta i munnen och göra en hälsokontroll. Efter att vi hade fixerat ormar så visade Micke hur man fixerade fågelspindeln. Vi fick även klappa prakthornspaddan och hålla i korallfinger lövgrodan. Den var jättesöt och var väldigt len. Jag har i hela mitt liv trott att grodor är slämiga små varelser och alltid tyck att dem har varit ganska obehagliga, men fel det hade jag. Det var ungefär allt vi gjorde då, får se vad vi får göra nästa gång!
Puss & Kram
Michelle











RSS 2.0