A match in heaven

Jo det är sant. Lina och jag är A match in heaven, det påpeka iaf min mamma idag. Lina blir nämligen sur på sina syskon när dem irriterar henne. Och då gjorde hon likadant som sin matte brukar göra när hon blir arg. Nämligen skäller och blir lite ilsken på dem. Det var lite roligt att se henne när hon höll på men jag förstår henne.

MICHELLE<3LINA=FOREVER

Grattis pappa

Idag fyllde pappa år så det har skickats iväg ett sms till honom där det stod grattis och lite annat. Ska ringa honom till helgen då min röst förhoppningsvis är bättre..


Skit-onsdag

Hela den här dagen har varit riktigt usel. Mår sämre än jag gjorde igår och sen är jag hur godissugen som helst. Vilken kombo va?? Funderar på att bara dra täcket över huvudet och sova. Orkar inte längre, vill inte vara sjuk.

Har Lina släppt sig??

Plötsligt känner jag en svag fis-lukt och jag vet att det inte är jag som är skyldig. Och det är inte så svårt att lista ut vem dem skyldiga är, om det inte är jag och gerbilerna tror jag knappast fiser så det luktar så mycket. Nej det är självklart att det är Lina som har släppt sig? Och tror ni det är någon reaktion från hennes sida. Nope hon släpper en smygare och sen fortsätter hon att sova som om ingenting har hänt..


Måndag

Måndag och ny vecka. Jag är fortfarande sjuk och ja det är som det är helt enkelt.

Just nu tar jag det lugnt, ligger i sängen och tittar på Rena Rama Rolf. Ska snart ta någon tablett, vet knappt vad jag äter men den har typ samma effekt som nässpray. Lina har egentligen lagts sig till ro och förhoppningsvis kommer hon sova till åtta imorgon bitti iaf. Men sådan tur har man inte, nej hon kommer vakna och gnälla klockan sex. Om jag har tur börjar hon vid halv sju..

Detta ska jag fortsöka göra imorgon..

♥ Plugga lite samhällskunskap
♥ Skriva lite på psykologi-uppsatsen

Ska leka och greja lite med Lina imorgon. Lite koppelträning, inkallning osv.

Snart ska jag gå och lägga mig och sova.

Puss och godnatt från oss..

Nu ska jag snart sova

Nu ska jag snart sova, är riktigt trött faktiskt. Fast det är jag ju hela dagarna nu för tiden. Det är så det är när man är sjuk.

Så nu vill jag (vi) önska er en trevlig nattsömn.

Puss från mig och Lina

Är så trött

Jag är så himla trött. Somnade vid klockan sju eller så och vaknade av att en massa dagisbarn sjöng. Lite läskigt innan jag kom på att det var TV:n som var på.. Nu ska jag sätta på en film och ta väldigt lugnt.

Goddagens

Hej alla ni som är kvar och väntar på att jag ska uppdatera. Idag är det lite sisådär, fortfarande sjuk. Måste nog äta någonting snart, inte för att jag är hungrig men för att man ska ta antibiotikan tillsammans med mat. Ingenting smakar gott direkt men äta bör man annars dör man.. Dricker ju även hostmedicin men jag kan inte direkt påstå att jag tycker den hjälper.. Nog om det nu, ingen intressant läsning för er ju.

Skriver lite mer senare..

Just nu

Just nu ligger jag ner bäddad i sängen och tittar på Kändisdjungeln. Orkar inte göra så himla mycket just nu men så är det när man är sjuk. Ska väl titta på filmen som är efteråt. Kommer inte ihåg vilken det var men det märks. Nu ska jag fortsätta ta det lite lungt

Vårdcentralen imorgon

Det blir inte att vara uppe så länge idag, ska nämligen till vårdcentralen imorgon. Ska dit på förmiddagen och jag tror det kommer ta en jävla tid som det brukar.. Hoppas att allt kommer gå bra iaf och att jag inte är döende.

Hej hej

Förlåt att jag inte lägger ner så mycket tid på bloggen just nu, ska bli bättre. Är fortfarande sjuk och orkar helt enkelt inte. Ska försöka publicera ett inlägg om dagen iaf.. Det blir väl bra??

Spelar FarmVille

Har typ spelat FarmVille hela dagen,, orkar inte så mycket..


Fan vad dåligt jag mår!!

Mådde hyfsat bra i typ en dag och nu mår jag skit igen, jag fattar inte hur det kan bli så.. Tror inte jag mått så dåligt nån gång tidigare, fryser och igår hade jag typ hallunisationer (eller hur det stavas). Skit läskigt var det, vsr fan lite rädd. Allting bara flimrade och det var suddigt. Helt sjukt var det...

Jag tror fan att jag har svininfluensan...

Nej har inte hoppat av skolan

Fick en kommentar där jag fick frågan om jag hade hoppat av skolan, och det har jag inte. Som ni kan läsa i ett par tidigare inlägg har jag varit sjuk under lite över två veckors tid. Är fortfarande lite krasslig men det börjar bli bättre. Så hoppat av skolan har jag inte gjort. Skulle inte falla mig in..
För er som är intresserade har jag haft dessa symtom:

♥ Hostat mycket och även hostat blod.
♥ Varit väldigt snorig.
♥ Haft ont i kroppen, leder osv.
♥ Haft feber.
♥ Osv, Osv, Osv..

Är som sagt fortfarande lite dålig men nu orkar jag iaf plugga lite och göra de uppgifter jag fått av mina lärare. På Torsdag ska jag åka in till skolan och sen får vi se hur många lektioner jag orkar gå på. Så länge det känns okej och att  jag kan hänga med på lektionerna kommer jag ju vara kvar..

Lina är nio veckor idag..

Idag blev Lina nio veckor och hon växer så det knackar. Idag har hon fått vara ute i hagen hela dagen vilket hon tyckte var jätteroligt. Nu ligger hon i sin lilla "sovhage" och sussar sött. Hittade lite bilder som Marlene Lundmark har tagit på henne.




Dagens händelser

Sorry att jag inte har bloggat idag men jag har haft fullt upp, eller jag nästa iaf.

♥ Jag vaknade ganska sent, vid ett eller två ungefär. Då blev det att ge valparna mat och leka lite med dem.

♥ Sen kom mamma hem från jobbet och då åkte vi till Pia och fikade.. Då var väl kl sex ungefär.

♥ Efter fikat och allt prat ville Jonathan och Leo att jag skulle leka med dem, vi lekte med lego och tränade lite stavning.

♥ Åkte därifrån vid halv tio ungefär.

♥ Martin kom och va med mig en stund.

♥ Och just nu ligger jag i sängen och tittar på Jordan Rättsläkare. Efter det ska jag nog gå och lägga mig.

Imorgon ska jag till tandläkaren vid halv tio så imorgon blir det att gå upp ganska tidigt.

Nu ska jag söva

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött nu och jag börjar få ont i ögonen. Ska nog sova ganska länge i morgon tror jag..

Maid in Manhattan

Ligger i sängen och tittar på denna kärleksrulle där den ensamstående, arbetande mamman och den rika, politiks snubben blir kära i varandra. Haha iaf börjar bli lite trött så jag ska väl gå och lägga mig snart. Det är väl inte så långt kvar tills filmen är slut..


Bilder från skogspromenaden




Dagens händelser i stora drag

Ett äldre par var här och tittade på Juni, dem bestämde sig för att köpa henne..

Drog iväg till skogen på andra sidan Motala och gick fem kilometer terräng.. Hundarna och vi sparng upp och ner för backarna. Jättefint var det där, kan vissa bilder därifrån lite senare. Btw, hundar behöver motioneras där det finns backar som dem kan spring upp och ner för. Detta gör att deras rygg muskler samt lårmuskler stärks plus att det blir lite roligare för dem. Plana marker ger inte samma effekt och musklerna stärks inte lika bra.. Och en annan posetiv sak med skogspromenader är att upp och ner förs backar även är bra träning för dina lår och speciellt baken.

 

 


Världens slöaste katt

Min katt Selma måste vara den slöaste katten ever.. Hon ligger utdragen i min säng och snarkar, haha.




Borstade Juni igår

Visst blev hon fin??


Gårdagens foton

 


Nämen godmorgon

Nu är jag uppe, vaknade för ungefär en och en halv timme sedan. Nu ska jag iaf gå och ge valparna mat. Hörs lite senare..

Sova??

Man kanske ska gå och lägga sig snart, klockan är ju ändå ganska mycket nu och även om det är lördag imorgon kan det vara trevligt att få sova länge men ändå inte gå upp kl 18:00 nästa dag, haha. Problemet är bara att jag inte är så trött med tanke på att jag sov en stund nu i kväll. Mellan kvart i fem till kvart över sju ungefär. Bra om man kommer upp när det fortfarande är ljust. Detta hade jag tänkt att försöka hinna med imorgon:
  • Koppelträna valpen som hon fortfarande går under. Tror att jag har bestämt namn men måste checka av med husse också innan jag börjar kalla henne för det.
  • Träna lite borstning.
  • Borsta Juni.
  • Leka med valparna.
  • Plugga lite samhällskunskap.
  • BLOGGA!!
Hahaha jag det är det jag iaf vill försöka hinna med.

Kram på er och sov gott..

Bäst att ge valparna mat

Nu är det väl bäst att ge valparna lite mat.

Sömna

Jag somnade vid kl. kvart i fem. Det är därför jag inte har bloggat. Nu är jag precis nyvaken, haha..

Valparna är badade och en är såld

Valparna är nu badade och en av dem är såld. Dem åkte precis hem nu..

Denna valp var det som fick ett nytt hem idag. Han heter Old Highland´s William theLion och han kallas för Harry.

Gäsp

Nu börjar jag bli riktigt trött men jag vet inte om jag vill gå och lägga mig än. Vet inte om jag vill se Arkiv X sen om ungefär en timme.

Jag är fortfarande sjuk och det känns ju inget vidare. Har varit i skolan två dagar och sedan blev man sjuk. Som tur är har jag åtminstånde varit ganska pigg, eller ja tillräckligt pigg för att kunna plugga lite iaf. Det känns ju bra iaf att jag har kunnat göra lite hemma, kunna göra de uppgifter jag fått från lärare nu och lite gammalt.

Nu ska jag iaf ta det lite lungt framför TV:n så detta blir det sista inlägget för inatt. Tror  jag iaf.. Men som ni vet kommer det fler inlägg imorgon och jag ska försöka uppdatera bättre och oftare i morgon.

Kan berätta lite snabbt vad som kommer hända imorgon.

  • Badning av valparna. Foton kommer att tas och publiceras..
  • Försäljning av valp.
  • Lite myspys osv med valparna.
  • Kanske något inlägg om hälsa eller skönhet.
Ja titta in imorgon så får ni ju se helt enkelt..

Puss från mig.

Min bror är lättskrämd

Haha min bror är så himla lättskrämd. Tidigare idag skrämde mamma honom när han kom in genom ytterdörren. Och inte nog med det, jag skrämde honom när han skulle gå in i mitt rum. Dörren var stängd och jag hörde att någon var på väg så jag gick fram mot dörren som han öppnade och jag sa bara bu och gissa om han hoppa högt. Hahaha..


Massa papper..

Just nu har jag en massa papper som jag måste fylla i och skicka iväg. Bl.a till
  • Jordbruksverket
  • SKK
  • Agria
Skicka in ägarregistrering till jordbruksverket, skk och sen medlemskap och täckna försäkring. Tur att jag gillar att fylla i papper, haha. Måste ringa agria och prata med dem om försäkring. Vet vad jag ska ha för försäkring men måste fråga vad det kommer att kosta och en massa andra frågor.

Då var hon min då.. Nu saknas bara ett fint namn.


Veterinären idag

Idag har jag varit hos veterinären med alla valparna. Dem besiktades, chippades och vaccinerades, alla åtta stycken. Allt var iaf bra, en av valparna hade bara ett lindrigt blåsljud på hjärtat men det trodde veterinären skulle växa bort. Hon skulle iaf lyssna på hjärtat om fyra veckor. Så idag har dem åkt bil för första gången.

Idag ska vi nog skriva papper också.

Jordan Rättsläkaren

Snart börjar Jordan Rättsläkaren och då blir det att bädda ner sig en bit under täcket och spärra upp ögonen. Datorn kommer antagligen få ligga i knät en stund till för senare inatt är det Arkiv X som gäller..

Den där timmen mellan Jordan och Arkiv X kommer antagligen spenderas framför datorn. Måste hitta ett bra namn nu. I need a perfect name. Det är så himla svårt, har aldrig haft problem förut men jag antar att det är svårare nu eftersom denna hund faktiskt vara min, på riktigt. Att den kommer vara skriven på mig och då vill man väl ha ett superduper bra namn. Vill hitta ett namn som både jag och Martin tycker om.


A cinderella story

Kände för att titta på en riktig "Chick-flick" nu. Och finns det då någon bättre än A cinderella story.


Försöker bestämma namn

Försöker bestämma ett namn nu. Och just nu står det mellan dessa:

Ronja
Mindy
Maja
Kimberly
Lina
Tyra

Att det ska vara så svårt att komma på ett namn till en hund.

Blev inga bilder

Det blev inga bilder på valparna idag. Dem jag tog var jag tvungen att radera för dem var inte bra, suddiga och ja ni vet. Kanske kan ta några bilder inne senare ikväll annars blir det bilder imorgon. Nu ska jag äta lite mat och titta på Seinfeld..

Ska fota nu

Nu ska jag fota valparna. Ska släppa ut dem i trädgården så dem får leka lite också.
Hörs om en stund.

Mitt lilla monster<3

Nyfödd

En vecka

Två veckor

Tre veckor (hon med pricken på huvudet)

Fyra veckor

Fem veckor

Sex veckor

Sju veckor

 

Åtta veckors bild kommer imorgon..


The Holiday

Det blev The Holiday jag valde att se nu. Tycker denna film är ganska mysig och bra..

En film som man egentligen ska se tillsammans med någon man gillar, ligga tät intill varandra. Äta något gott kanske och tända ljus i rummet är ett måste. En riktig mysfilm..


Ghost whisperer+ chips och dipp

Ligger nerbäddad i sängen och tittar på Ghost whisperer. Ska efter detta program gå ner och blanda till lite dipp och sen sätta på en film. Vet inte vilken film det blir än men det märks. Får se vad jag är sugen på, en komedi kanske??

Ska även leta lite namnförslag sen, vet verkligen inte vad hon ska heta. Får se om det över huvudtaget blir något av dem namnen jag publicerade tidigare idag. Om du har några bra namnförslag får du jättegärna skriva ner dem i en kommentar. Den namnen som jag tycker är bäst får sjävklart en länk.

Mata valparna sedan rastning

Snart ska jag gå ner och mata valparna. Sen ska dom små liven få springa av sig lite.

Samhällskunskap nu

Nu blir det att plugga samhällskunskap. Gör jag det inte nu blir det säkert inte av idag. Isf i natt men då vill jag inte plugga.. Funderar på att sätta på en film medans jag pluggar.

Skriver mer när jag har pluggat klart..



Vad tycker du??



Vad tycker du hon ska kallas för. I stamtavlan heter hon Old Highland´s kingdom of heaven.
Jag står mellan dem namnen som står i bilden.
Kom med förslag om vilket namn du tycker. Den som skrivit det namnet jag väljer får en länk..

På dagens agenda

Plugga samhällskunskap

Göra klart psykologi uppsatsen

Fota valparna

Maila en massa folk

Bestämma namn till min valp

Plugg imorgon

Eftersom jag fortfarande är sjuk skickade jag lite mail till ett par lärare jag har. Frågade vad dom hade gjort under lektionerna och om det var något jag kunde göra hemma. Fick iaf svar att jag kunde läsa lite i samhällskunskapsboken och svara på lite frågor till texten. Jag kunde också börja skriva ett arbete i ett annat ämne och så vidare. Så imorgon ska jag plugga, göra klart psykologi uppsatsen och sen börja med nästa psykologi uppsats.

Imorgon blir även valparna åtta veckor. Blir att fota lite och så..

RSS 2.0