Helgens händelser och ätstörningar

Nu tänkte jag att jag ska blogga lite, hinner knappt göra det nu när det är sommar. Visst jag kan ta med mig datorn men när jag åker båt och så vill jag inte ta med dem ifall att den skulle gå sönder. I helgen har jag iaf varit på 30 års festen och sen i lördags låg jag på stranden och solade. Skönt. Idag har jag varit hemma nästan hela dagen, ville inte gå ut idag eftersom jag märkte igår att min ätstörning kom krypande. Har inte haft någon matlust på ett tag nu och när jag har ätit har jag mått väldigt dåligt efteråt. Jag är iaf glad över att jag inte har anorexia eller bulimi. Nej min ätstörning är inte så allvarlig, när jag blir stressad eller ibland utan anledning kommer den. Jag slutar nästintill äta, och om jag äter mår jag som sagt väldigt illa. Förut när jag var yngre åt jag inte någonting när dessa perioder kom och nu har jag lärt mig att jag måste äta lite, väldigt små portioner ganska ofta för att jag ska få i mig den näring jag behöver. Trots att jag mår illa av det. Dessa perioder brukar även komma när jag har ätit mycket skräpmat. Eftersom jag tänker väldigt mycket på vad jag stoppar i mig så får jag dåligt samvete när jag har ätit för mycket som inte är bra. Nu har jag även bestämt mig för att komma i form. Vill gå ner några kilo, bara det att jag vet inte hur mycket jag vill gå ner. När jag gick i 7:an vägde jag bara 46-47 kilo ungefär och då mådde jag som bäst. Men eftersom jag har blivit äldre så vet jag inte om jag ska väga så lite nu, jag är trotsallt 1,67-1,68 cm lång och det känns som om det är lite lite. Funderar på om jag ska gå ner till 50 kilo ungefär och sen se hur det ser ut. Vill inte se ut som ett benrangel. Och ska jag väga 50 kilo ungefär så är det ungefär 5 kilo som ska bort. Tycker det verkar ganska lagom. Ska sätta upp ett speciellt träningsprogram och sen tänka över min kost lite mer, även om jag äter väldigt bra. Tror jag ska skriva om denna process i bloggen, det kanske ger inperation till andra som vill göra samma sak. Det gör jag!! Ni ska få hänga med i min träning, kost och resultat.


Bilder från igår


Motala Bryggeri



Charlottenborgs slott

Charlottenborgs slott

Utsikt över brinken

Utsikt över centrum

Motala hamn



Motala centrum

Hamnen

Rossnäsudden

Juno

Motala express på väg in till hamnen.

Sol,sol och ännu mera sol

Sitter just nu ensam här i lägenheten. Martin är på Mantorp park och på gatebil. Solen skinner vilket gör att jag är på gott humör. Har legat en stund på balkongen och solat. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag tror jag kanske ska träna lite. Ska nog lägga mig en stund till på balkongen iaf.
Skriver mer sen.


Dålig uppdatering

Har inte varit hemma idag och jag ville inte ta med datorn. Det är anledningen till dålig uppdatering. Skriver imorgon, ska gå och lägga mig snart.

Förrensten ni har väl hört

Ni har väl hört att Michael Jackson har gått bort. Han gjorde tydligen det igår. Lyssnar inte direkt på honom men han har gjort en hel del bra låtar.

Hela lägenheten är färdigstädad

Nu är hela lägenheten klar, gud vad skönt.


Hallen

Köksingången

Diskbänk, spis, mm

Köksbordet

Soffan, mm

Tv:n, mm

Bokhyllan, mm

Hallen till sovrummet

Toaletten

Toaletten

Sängen

Sängen

Byråerna, mm

Mot balkongen och fönstret

Visst blev det fint.

Städning pågår..

Just nu är det städning som pågår här hemma. Kommer nog inte blogga så mycket idag eftersom det är party ikväll. Innan det ska jag hinna med att städa hela lägenheten och sen vet jag inte när jag ska upp till Nykyrka. Festen börjar ju kl 17:00 men jag måste ju vara där innan. Jaja det är sånt som märks måste komma ihåg att ladda kameran också. Nu måste jag fortsätta städa..

Natursköna bilder

På väg hem efter att ha firat Tomas som fyllde 30 år idag tog jag lite fina bilder.













Ber om ursäkt för att bilderna är suddiga men det blir inte några bra bilder när man tar kort i bilen utan blixt.
Imorgon är det party så då ska man vara uppe med tuppen igen. Måste hinna med att städa lite i lägenheten och sen ska jag upp till Nykyrka och hjälpa till lite innan festen börjar.
Nu är det sängen som väntar och hårt arbete imorgon bitti. Hur ska jag orka??

Fan vad duktig jag är

Fan vad duktig jag är. Idag har jag städat hela sovrummet och börjat på toan och i vardagsrummet. Snart ska jag åka till Nykyrka och montera upp ett partytält.
Puss på er så länge.

Nu är fågelarbetet klart

Nu har jag gjort klart mitt fågelarbete, fan vad skönt. Bockar av min lista med jämna mellanrum. Måste få klart och skicka in allt gammalt skit nu i sommar. Vill inte göra det i höst. Hitills har jag gjort klart två arbeten som jag även har skickat in sen har jag även skickat in ett arbete som har varit klart ett tag nu. Vet inte varför jag inte har skickat in det tidigare, har väl antagligen glömt bort det. Jaja nog om mina skolarbeten som jag ska göra i sommar. Ska gå och lägga mig snart.

Vilken dag!

Vilken dag det har varit idag. Tog lite sovmorgon och gick upp kl 12:00. Då var det dags att göra sig iordning. Åkte ut vid kl 14:00 och inte varit hemma sen dess. Har varit nere på Martin jobb och snackat lite med farbröderna där, sen har jag varit nere i varamon. Vid kl 18:00 åkte vi in till Vadstena i Markus cab och gick på nastalgikvällen där inne. Kan inte påstå att det är så kul att åka cab när man har långt hår. Inte nog med att håret smiskas i anisktet nej håret blir hur tovigt som helst också. Iaf vi var där inne och tittade på bilarna i ungefär två timmar sen åkte vi tillbaka in till stan. Åkte då till varamon och åt lite. Efter det hamnade vi i Borenshult där en vän till Martin stod. Hans bil hade brunnit. Inte så hela bilen var skit men det hade slagit upp en låg som dem kunde släcka eftersom dem hade en brandsläckare i bilen. Det var min kväll, har inte varit hemma på åtta timmar. Nu ska jag titta lite på TV och ta det lugnt.

Kanske ska ha lite mat snart

Man kanske ska gå och laga sig lite mat snart. Martin får ju inte äta något så isf blir det ju bara till mig. Tror det får bli köttbullar och spagetti, jo det får duga. Ingen festmåltid här inte.

Tror det blir så här

Jag tycker faktiskt den här gröna är väldigt snygg. Tror det  blir den helt enkelt, tror inte att det är så många som har grön bakgrund heller.. Jag har iaf inte sett nån. Snart ska jag ut i solen igen tror jag, har redan blivit brun av att bara ligga på balkongen i några minuter. Måste även ta hand om min sjuka pojkvän som antagligen har maginfluensa, mysigt eller inte! Man ska ju då ta vitpepparkorn så man inte själv ska bli sjuk men jag har inga vitpepparkorn hemma utan bara mald vitpeppar. Man får ju ta det då. Blandade lite vitpeppar i ett glas vatten förut och det var inte gott. Fick världens hostattack också.  Haha vilken dag alltså, hur ska detta sluta. Nej nu ska jag ut och sola lite.
.

Morgonstund på balkongen


Morgonte

Och sen ska jag ta vara på solen.

Vad tycker du??

Jag har tänkt att byta bakgrundsfärg. Vet dock inte vad jag vill ha för färg därför får ni hjälpa mig. Skriv vad du tycker..
Alternativen är den rosa som jag hade innan, en ljus aprikos, en blåturkos eller den ljusgröna som jag har så länge..
Snälla hjälp mig!!

Godmorgon

Godmorgon allesammans!
Har varit vaken sen kl 7. Antar att ni sov då?? Skulle ha varit hos tandläkaren nu kl 9 men jag avboka den tiden eftersom Martin är sjuk och jag mår lite illa. Vet inte vad det kan vara. Iaf fram tills nu har jag suttit och skrivit av recept från Arlas hemsida. Har även tittat på TV och bara tagit det lugnt.
Hörs senare!

Balkongen är klar

Nu är balkongen klar och så här blev det.


Vilken underbar dag!!!

Åhh det märks verkligen att sommaren är här nu, solen skinner och allt är så härligt. Just nu sitter jag dock inne och tittar på Animal planet. Det är ett program om olika reptiler och det är väldigt intressant faktiskt. Iaf lovade ju att berätta vad jag gjorde igår.

Vi  vaknade ganska sent, vid kl 13:00 ungefär. Då gjorde vi det gamla vanliga, gjorde oss iordning och åt frukost. Sedan åkte vi ut, åkte till Cheapy och köpte lite grejer till handfat och toalett. Sedan åkte vi upp till Nykyrka och monterade lite.

Efter Nykyrka åkte vi till varamon och åt lite. Sedan åkte vi ner till treöresbron och fiskade lite, ingen fisk nappade. Typiskt! Det var iaf väldigt trevligt och framförallt rofyllt.. Skönt att bara sitta där i en solstol och metta med solen i ansiktet. Vi satt där och fiskade en stund och sen var det dags att åka en sväng. Åkte då en sväng i stan och sen bar det av hemmåt en sväng.

Senare på kvällen åkte vi ut och fiskade igen. Se om man lyckades bättre denna gång vilket vi inte gjorde. Jag bestämde mig iaf för att då lite längre bort för att se om jag kunde se någon fisk vid det grunda vattnet. Och gissa vad jag fann... jo ett mettspö!! Gissa om jag blev glad!! Nu kan jag också fisk samtidigt som Martin. Hihihi.. Sen efter det var det inte så mycket som hände. Kom hem vid kl tjugo över tolv ungefär..

Nu ska jag ut på balkongen igen, måste städa klart sovrummet också.

Förlåt och godnatt

Vill bara be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen men jag har inte varit hemma på hela dagen. Lovar att skriva om dagens händelser imorgon, ska sova lite nu..

Snart ska jag ut

Nu ska jag bara göra mig iordning sen ska jag dra ut. Ska upp till Nykyrka igen där Martin ska fortsätta med badrummet, sen skulle jag hjälpa Lisa att städa lite. Hoppas vädret håller i sig idag så vi kan göra iordning balkongen.

Midsommarfirandet

Idag åkte jag och min pojkvän upp till Nedra lid där det var midsommarfirande. Midsommarstång, live band och till och med ponnyridning. Det var verkligen jättefint där, det var vid en badplats. Ja helt enkelt helt underbart med alla barn som dansade rund stången, med utsikten och allting. Blir så himla glad när jag ser att barnen har det roligt, sånt är så viktigt. Kommer ihåg att jag alltid hade så roligt när vi var på midsommarfirande när jag var yngre. Det var något man såg fram till när man visste att midsommar började närma sig. Iaf barnen tyckte det var jätteroligt att det fanns ponnyridning med, det var faktiskt populärt. Både tjejer och killar red.




I bilen på väg till Nedra lid...

Efter midsommarfirandet i Nedra liv var det iaf dags att åka ner till varamon och äta midsommarbord med min pojkväns släkt. Det bjöds på det man brukar äta vid midsommar. Blev inte så mycket mat för min del, åt kanten på en pajbit, tre prinskorvar, två köttbullar och en halv potatis. Mycket va?? Pajen var inte så god, jansson äter jag inte och det var fel sill. Det serverades matjessill och jag tycker bara om inlagd sill som man kan köpa i burk. Men det kan ju inte dem veta. Till efterrätt blev det jordgubbar i grädde eller mjölk, sen lite glass och till sist lite kakor. Eftersom jag var hungrig blev det att jag åt sånt skit istället. Märket tyvärr sen hur svullen min mage blev och det blev ju inte bättre av att den redan var det innan. Det blir lätt så vissa tider i månaden. Kan ju bara tänka hur det såg ut, ojojoj..

Efter midsommarmiddagen och allt prat bar det av till Nykyrka. Där spelade jag, Martin, Lisa och Tomas lite bowling (Wii spelet) och sen spelade Martin och Tomas lite tennis. Där uppe var vi i ungefär en timme, sen bar det tillbaka ner till stan. Åkte en sväng för att se om det hände något ute men det gjorde det ju inte.


Tomas och Lisa under bowlingspelandet

Tomas under bowlingspelet..

Det var min dag...
Hoppas du har haft det trevligt med.


Midsommar idag

Idag är det midsommar och nu har jag precis kommit ut ur duschen. ska börja göra mig iordning nu och sen blir det att åka upp till Nedra lid och gå på midsommar firande.  

Fina bilder










Hittade dessa fina bilder så då tänkte jag att jag skulle publicera dem. Gillar verkligen sådana bilder, skulle vara roligt att ta sådana bilder någon gång i livet.


Dagens händelser

Idag eller igår kanske man ska säga. Iaf jag vaknade vid kl 11 ungefär och då åt jag lite frukost och tog det lungt på förmiddagen. Sen diskade jag lite och städade i köket. När jag var halvklar där ringde Marre och sa att vi skulle upp till Nykyraka och bygga lite till på badrummet. Måste bli klart innan onsdag nästa vecka. När vi kom dit monterade killarna klart handfatsskåpet där handfatet ska ligga sen. Medans killarna gjorde det åkte jag och Lisa till en bekant till henne där hon skulle prata om morgondagen. Lisa skulle hjälpa till på midsommarfirandet där det skulle bli ponnyridning osv. Det var bara det att hon vi var hos var tvungen att åka och flytta en häst så vi väntade där så länge. Medans vi väntade pratade vi om allt möjligt bl a så ville en av hennes söner skaffa en ödla och eftersom jag har läst ganska mycket om reptiler och sånt nu i vår sa jag att jag kunde sätta mig ner nån dag och prata med honom om det. Prata lite om vilka sorter som är bra att börja med och liknande. Allt som man behöver veta... Iaf tillsist orkade vi inte vänta längre så då åkte vi hem igen. När vi var hemma hos Lisa och dem igen var det dags för mig och Marre och åka hem. Vi skulle nämligen träffa Stoffe och flyga drake kl 20:00. Efter vi hade flygit lite drake i ungefär en timme så skulle Stoffe åka och jobba. Vi åkte hem och lagade lite mat då och det blev ugnstekt torsk med potatis, mums!! Sen vid kl 23:00 åkte vi ut för att träffa lite folk, det vissade sig att det inte va något vidare. Dem satt i solstolar utanför Maxientrén och bara glode. Hmmm ofta man gör det.... Nej så lågt skulle inte jag sjunka iaf. Tillsist kom vi därifrån och då åkte vi omkring i stan en stund, sen skulle ju vissa personer till McDonalds som vanligt. Inte så konstigt att dem ser ut som dem gör om dem åker dit varje dag. När vi kom därifrån blev det ännu en sväng i stan. Jätteroligt var det verkligen...eller inte. Börjar undra vad det är för jävla människor egentligen. Snart ska jag iaf sova..  Det var vad gör har gjort idag i stora drag .

Flög drake på Jätten

Flög lite drake idag på jätten med Stoffe, Fanny och Marre. Lite roligt att se den fara omkring där uppe i luften.











Var det någon som såg oss??

Midsommar imorgon

Imorgon är det midsommar och då ska man ju ha så roligt som möjligt eller hur?? Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Kanske ska åka upp till Medevi och gå på midsommar firandet där. Gör jag det kommer jag antaglingen dö av skratt om du sjunger ritch ratch fili boom boom boom- sången. Boom boom betyder nämligen kn'lla på thailändska för er som inte visste det. Min far var typ tillsammans med en thailändska ett tag och hon kom på semester hit en gång. Då åkte vi till ett midsommar firande och då sjöng dem just den låten, snacka om att hon blev chockad!! Sen berättade hon vad det betydde och vi skrattade ihjäl oss. Iaf så kan det vara. Imorgonkväll ska jag iaf till min pojkväns föräldrar och äta.


Bloggar självklart om min midsommar imorgon..
Berätta gärna om du ska göra något speciellt....

The Tyra Banks show

Sitter just nu och tittar på The Tyra Banks show. Idag handlar det om hetrosexuella killar som gör homosexuell porr. Jo det är sant dem är homosexuell för pengar. En av killarna som var nu var gift och hade tre barn plus en på väg. Anledningen till att dem gjorde detta var för att man tjänade bättre pengar på det. En hetroscen tjänade dem ungefär
 300$ på och en homosexuellscen tjänade dem ungefär 3000$ på.



301

Nu har jag skrivit 301 inlägg här på bloggen. Hoppas det finns några läsare som uppskattar min blogg, det är ju alltid roligt. Det kommer iaf komma ännu flera inlägg, bara så ni vet. Kom gärna med förslag på hur jag kan utveckla bloggen ännu mer.

Nostalgikväll i Vadstena

Åkte in till nostalgikvällen i Vadstena idag. Där samlas en massa bilar av alla sorter och årsmodeller. Det kan vara allt från muskelbilar till jänkare. Själv tycker jag bäst om att titta på jänkarna, tycker dem är otroligt fina och dem har en slags känsla över sig. Gick runt där en stund och tittade på bilarna och sen var det några bilar som gasa lite när dem skulle åka och så.

Tvättdag idag

Idag har det varit tvättdag här hemma.


Disken är klar



Disken är klar!!  Nu väntar sängen...

Desperate housewives



Sitter just nu och tittar på Desperate housewives. Älskar verkligen denna serie. Undra nu om Mike hinner fram i tid och hur ska det gå för Gabbi nu när Ana har kommit in i huset. Åhh det är så spännande. Ne nu kan jag inte skriva mer, måste se vad som händer nu.

Balkongen







Så här fint blev det på balkongen när jag hade skurat hela räcket och dammsugat mattan. Fint va??
Bara så ni vet så är möblerna Stoffes, han bodde i lägenheten före oss och sen så tog han inte med sig dem när han började på polisskolan i Stockholm. Vi bestämde oss för att spara dem tills vi köper nya. Eller ja vi ska få nya stolar av Marres föräldrar snart. Plus granen från i julas ska också snart slängas den har bara fått stanna för att vi inte vet vart vi ska  slänga den. Hihi fast den är ju lite söt!!

Kvällsmat



Detta är kvällens kvällsmat. Den består av hälsofil (såklart), en fullkornsmacka med kalkon och ett glas antioxidant.

Akvaristiken klar

Nu är äntligen akvaristiken klar. Skönt!!! Nu är det bara några arbeten kvar som ska lämnas in men jag tänker inte göra alla idag, det orkar jag inte.


Nykyrka

Nu har jag kommit tillbaka från Nykyrka. Har varit där och monterat handfat eller jag har inte utan min pojkvän har. Jag hängde bara med. Blev inte riktigt klara så det blir nog att åka upp dit i morgon också.

Just nu sitter jag i soffan i mina mysiga träningskläder, hade tänk att jag skulle träna idag men det blev att åka till Nykyrka ist. Iaf nu ska jag göra klart mitt akvaristik arbete och sen skicka in det till min lärare. Mårste göra klart alla mina arbeten nu innan sommaren är slut så jag slipper göra det i höst. Är nästan klart med det, ska bara ta reda på vilka lysrör man ska ha. Hittar inte det någonstans. Vet ni vad man ska ha så får ni gärna skirva det till mig. Dags för mig att sätta igång, skriver när jag är klar.

Vad duktig jag har varit idag

Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag. Jag har skurat balkongräcket och diskat, slängt sopor och bokat tvätttid. Nu ska jag laga mat och diska resten.

Lunch

Till lunch blev det tonfisksallad och ett glas  vatten.

Godmorgon

Idag är jag uppe med tuppen. Vaknade vid kl 6:30 men gick inte upp förrns vid kl 7:30. Man kan ju inte gå upp halv sju på morgonen när man har sommarlov. Iaf idag hade jag tänkt att göra något speciellt. Jag hade tänkt att dokumentera mina mål, och då menar jag inte vad jag vill bli och så utan vad jag äter under en dag. Har bestämt mig för att äta nyttigare och försöka komma iform nu under sommaren.

Självklart börjar man morgonen med frukosten!

Detta är min frukost idag och den består av:
Allbran flingor med hälsofil.
Grovt bröd med kalkon.
Ett glas juice.
Ett glas Antioxidant tablett.

Allbran flingorna hjälper kroppen att hålla sig mät längre. Vilket även det grova brödet gör. Kalkonen är väldigt mager och framför allt gott. Antioxidant tabletten dricker jag för att få i mig ordentligt med antioxidanter. Det är bra för att det skyddar kroppen celler.

Filminspelning av Göta Kanal 3

Var nere vid dockan i eftermiddags och kollade på när de spelade in en scen från Göta Kanal 3. Det de gjorde i scenen var att Janne loffe Karlsson och han som åker kanot ligger i vattnet och Magnus Härenstam vill ha en kista innan han ska rädda dem typ. Det var faktiskt lite kul att se, fast rekvisitan var lite B.

 Efter dem hade spelat in den scenen och dem var nöjda gick vi över treöresbron och snackade med Jim, Rasmus och Bizze-katt som stod och fiskade. Gick även och hälsade på fåren som går på bete nere vid kanalen.









Som ni kanske redan har märkt så gillar jag djur väldigt mycket. Vet inte vad det är med just djur, dem får en att må bra på något sätt. Det spelar ingen roll om det är att man ser får som går i en hage och betar eller om det är en öring som hoppar i vattnet jag får alltid ett leende på läppar som är svårt att få bort.

Idag har det iaf varit bra väder, solen har skinnit och det har varit ganska varmt. Hoppas att det håller i sig.

.....

Hej allesammans!
Har precis vaknat eller ja jag vaknade vid kl 14:00 men har legat kvar i sängen. Vill inte gå upp, är så himla trött. Somnade vid kl 10:00 imorse, kul va?? Nej inte direkt men så är det iaf. Nu ska jag väl gå upp och göra mig iordning. Skriver om en stund.

Hemma igen

Kom precis hem från Norrköping nu. Ska nog gå och lägga mig snart så jag skriver om hur det var när jag vaknar.

Hejsan

Hejsan alla glada läsare!
Har precis kommit hem, har varit i gocart-hallen och tittat på när Lisas barn + deras kompisar körde gocart. Efter det åkte vi och handlade lite mat, det blev en baguette från Med eller utan. Åkte ner till varamon och kikade läget lite. Efter det hamnade vi i Alex verkstad där han mekade. Stod där och snackade med allt möjligt folk och sen åkte vi hem igen. Om en stund ska vi åka in till Norrköping, ska åka med Markus och Marcus. Hoppas det är röj där inne då. Och hoppas på att snuten inte kommer dit direkt. Dem brukar ju komma och förstöra det mesta.

Kan ju skriva mer lite senare, får se om jag tar med mig datorn eller inte. Har inte bestämt mig än. Om jag inte tar med den bloggar jag om bilträffen när jag kommer hem.

Jag är så sjukt trött

Är hemma igen nu, eller jag har väl varit hemma i kanske 50 minuter nu. Är iaf sjukt trött och ska krypa ner i sängen snart. Har varit ute en stund och åkt bil med min pojkvän och då mötte vi upp Markus och RT. Stod först och snackade med dem vid shell men sen blev det att vi åkte en sväng i bilarna. Efter att vi hade åkte en sväng och tankat hamnade vi på Maxi parkeringen. Jim skulle tydligen komma dit. Och det gjorde han ju till sist, själklart så hade han ju sitt bihang Lollo med sig. Hon såg lika sur ut som vanligt. Iaf vi stod och snackade om lite allt möjligt, hade trevligt och det blev en hel del skratt. Känner att jag kommer in mer och mer i killgänget, vilket är bra med tanke på att det är Marres kompisar. Jag antar att jag kommer in mer där eftersom jag kanske har öppnat mig lite mer, vågar prata mer med dem. Tycker det är lättare att umgås med killar än med tjejer, det är väl antagligen för att killar tar emot nya människor lite bättre än oss tjejer. Vi tjejer snackar ju oftast skit om varandra först, innan man märker att fan hon är ju trevlig. Killar snackar ju inte skit på det sättet utan dem börjar ju snacka med en direkt. Tjejer ser oftast andra tjejer som konkurrens och vill då inte släppa in nya hur som helst. Jag ser dock inte andra tjejer som konkurrens utan jag går oftast på första intrycket. Tycker jag att en tjej är för flummig eller kaxig så skiter jag i dem, pratar inte med dem. Men om en tjej är glad, trevlig och snackar och skämtar med mig så är jag trevlig och kan umgås med henne. Jag hatar när folk vill att jag ska börja snacka och tror att jag ska göra allting. Nej så funkar det inte riktigt, då kan jag lika gärna prata med en vägg.

I vilket fall som helst så ska jag sova nu, känner att ögonlocken börjar bli tunga..
Hörs när jag vaknar..

12 Juni 2009

Vätternrundan idag!!

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade vid klockan 13:30 ungefär, gick då upp och tittade lite på TV. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning. Vid klockan 16:00 åkte vi ut en sväng, helt kaos i stan. Kunde knappt ta sig fram. Halva stan är även avstängd. Åkte och käkade lite på McDonalds och sen åkte vi ner till min pojkväns föräldrar i varamon. Pratade en stund med dem. Sen bar det av till Nykyrka och göra klart duschen så man kan duscha i den, koppla på vatten osv.

Har även varit nere vid starten och gått en sväng på stan. Stan är ju öppen till klockan 24:00. Det var fullt med folk, efter att ha strosat omkring där en stund blev det att dra sig vidare. Åkte en sväng i stan och sen hamnade vi i Markus verksta. Hände inte så mycket där så jag tröttnade ganska snart.

Nu sitter jag hemma igen och dricker grönt te och tittar på någon film. Mysfaktorn är på topp med tända ljus och en gosig filt. Blir väl snart att dra ut igen, måste äta något mer idag så jag antar att det blir McDonalds igen. Fast då får det bli något nyttigt.

Hörs kanske lite senare inatt, beror på om jag orkkar eller inte. Nått mer inlägg kommer det nog innan jag ska gå och lägga mig.

Pics on me


Sommarbild från Varamon

Städar akvarium i skolan..

Ego-Michellina

Ego-Michellina

Kvällen med Marre och Stoffe

Drog ut och åkte lite bil med min pojkvän och hans kompis Stoffe. Trevligt, trevligt!!
Blev dock att åka i en hel massa bilar. Mesta delen av kvällen åkte vi i Stoffes farsas Volvo Xc70 -09. Sen blev det att flytta hans Subaru Impreza från McDonalds. Efter vi hade lämnat Subarun blev det att åka hem till hans flickväns hus och hämta hennes peugeot 206 och sen åka tillbaka till McDonalds och lämna den så hon kunde ta sen hem sen. 

 






Nu är jag hemma igen, får se om vi åker ut och rastar Vofflen. Tror nog inte det blir så, blir det inte det får den ju iaf röra på sig imorgon..

Ståsolarium



Så här ser solariet ut. Det är lysrör runt hela och det ska ge jämnare färg. Själv tyckte jag faktiskt att solariet var väldigt bra. Ska hålla mig till denna modell ist med tanke på att färgen faktiskt blir jämnare. Dock är det lite dyrare än de vanliga solarierna men det är det värt. I detta solarie ska man sola kortare perioder eftersom man står upp.

Kvällen i Nykyrka


Kissarna Elsa & Gustav

Bamse

Hjälpte till att laga lite mat

Cooking with Lisa

Elsa & Gustav

Duschen blev tillsist färdigmonterad. Jag som sa att jag inte behövde göra någonting, nå fel hade jag det blev ändå lite man fick göra. Ex hålla ihop väggarna och hålla skruvarna. Jaja det var en trevlig kväll iaf, mycket snack med Lisa och lite matlagning.. Får se om vi åker upp dit imorgon också.

Snart drar jag..

Snart drar jag upp till Nykyrka för att träffa Lisa och Tomas. Min pojkvän skulle hjälpa dem skruva ihop en dusch, kul va?? Som tur är behöver ju inte jag göra det, hihihi.
Hörs senare.

Dagens outfit


Morgondagens måsten

Imorgon måste jag gå upp senast kl tio. Tror jag ska sätta klockan på klockan åtta. Måste gå ner till solariet och sola, ska prova på ståsolariet. Får nog jämnare färg där. Iaf måste hinna med att städa och en massa sådana saker. Vill hinna med att motionera lite imorgon med. Skulle vara kul.. Snart blir det iaf att gå och lägga sig.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har varit och käkat på Balkan där det blev en plankstek. Efter det var vi nere i varamon och sen bar det av till mamma för att hämta lite kläder. När jag ändå var där passade jag på att mysa lite med mina djur. Sen åkte vi in till stan igen, köpte lite grejer bl a glass. Nu sitter jag hemma här igen och tittar på Vi va la Bam.

Nu drar jag och käkar

Nu drar jag och käkar på Balkan.. Hörs senare!!

Dagens outfit


Grå tröja Vero Moda
Vita byxor Vero Moda

Ingen städning idag

Har pluggat hela dagen idag. Visst är jag duktig! Iaf det blev ingen städning idag och inget sola heller för den delen. Men det gör jag imorgon. Hoppas på bättre väder då med så man kan gå ut och gå en runda också.

Morgondagens agenda

  • Sola
  • Plugga
  • Städa köket
  • Städa toan
  • Träna

Dagens köp

Våran Vero Moda butik här i stan ska slå igen så dem hade utförsäljning. Därför är de saker jag har köpt billigare. Det är inte säkert de är det i din Vero Moda butik.

Dessa underbara örhängen från Vero Moda 19:-

Träningsbyxor från Intersport 100:-  ord. 200:-

Långärmad tröja grå från Vero Moda 49:-

Långärmad tröja mörkblå Vero Moda 49:-

Dagens händelser so far

Hittils har jag hunnit med att vara hos ungdomsmottagningen och skaffat nya p-piller. Sen har jag gått på stan en stund med Jeanette, handlat lite kläder och så tog vi en fika, blev en Caffe Latte med mint smak. Skitgott var det. Lägger ut lite bilder på dagens köp om en stund. Ska kika lite på TV nu och sen blir det och dra ner till stan igen.
Hej på en stund!!

Lite fina naturbilder från igår
























Bilder från Halvvättern











Hihi även Grävlingar kan åka karuseller.....

Redovisningen gjord

Nu har jag gjort min hundrasredovisning. Jag tycket det gick bra faktiskt, redovisade självklart om Bearded Collie som jag har hemma. Hoppas på ett VG eller ett MVG. Fick även veta resultatet på mitt hundprov, jag fick VG. Vilket jag är väldigt nöjd över. Kan ju en hel del om hundar så det var kanske inte så svårt för min del, men ändå. Det är ett bra betyg. Min pojkvän ringde för en stund sen och sa att han hade bytt mitt USB som jag köpte i torsdags. Jag råkade trycka på något jag inte skulle så det ville inte funka sen. Var då lite ful och sa att vi skulle säga att det inte funkade och bytta det. Jag vet det är inte snällt men eftersom man inte är gjord av pengar så måste man slå till med sådana saker ibland. Han har iaf köpt ett nytt USB till mig nu, hoppas att det funkar nu då, hihi. Ikväll blir det att plugga lite eller ganska mycket får se hur mycket jag orkar.
Skriver mer om dagen lite senare, sitter just nu på pendeln och är snart framme vid min station. Ska även lägga ut lite bilder från igår och lite sådant.

XOXO Michelle

Gårdagens alla händelser

Det var ju som sagt halvvättern igår. Affärerna i stan hade öppet. Så det blev att titta lite i dem och titta på alla som kom i mål. Undra om dem hade ont i rumpan efter 15 mil, hihi undra hur ont man har om man cyklar vätternrundan då som är 33 mil. Väldigt skulle jah tro!! Iaf det fanns karuseller för dem små och sen på kvällen hade Joe Labero show på kvällen vid Jätten. Var dock inte där och tittade men ändå.Var nere i Varamon och käkade och gick lite på stranden, underbart ställe. Älskar verkligen Varamon!! Åkte en sväng i stan och åkte till Markus garage sen. Han skulle montera två tutor till på sin BMW. Lät som fan när han var klar. Simon klättrade upp på ett tak och jävlades med fiskmåsarna. Åkte sen och köpte glass, sen åkte vi till Maxi och handlade lite. Efter det åkte vi hem till min mamma och hämtade lite saker, åkte tillbaka in till stan och skulle köpa mat från Med eller utan, men dem hade stängt. åkte då till Sibylla istället men dem hade också stängt. Och då blev det McDonalds tillsist. Väl hemma satt vi och tittade på Söndagsparty och sen satt jag och skrev mitt rasarbete resten av kvällen. Kom i säng vid kl halv tre ungefär. 

Nu sitter jag på tåget till Norrköping, är snart framme. Det var iaf vad som hände i stora drag igår. Som ni kanske märker vart det ganska mycket bilåkande men det var ju fint väder och då ska man väl passa på. Eller hur??

Skriver om dagens alla händelser lite senare..

Helt slut!!!

Jag är helt jävla slut nu, har suttit och gjort klart mitt rasarbete nu. Började vid kl nio ungefär och blev klar precis. Skönt att ha det klart. Asgött. Nu väntar den efterlängtade sängen...
Skriver imorgon.

Tjejvättern

Det var tjejvättern idag (lördag). Eller man kanske ska säga igår eftersom klockan har passerat tolv jaja skit samma ni är smarta så ni fattar. Tjejvättern är iaf en motionstävling, typ en mindre variant av vätternrundan. Bara det att bara tjejer får cykla denna. Förstår inte hur man kan vilja betala pengar för att få cykla. Kan man inte göra det iaf eller?? Det är ju tydligen ingen som vinner heller så då blir det ännu mindre förståligt. Och inte nog med det så stänger dem av en massa gator i stan bara för att demm ska cykla där. Detta gör så att det blir kaos i stan. Och detta gäller ju inte i en dag nej imorgon är det halvvättern och nästa vecka är det vätternrundan. Kul eller hur?? Visst det är väl detta och sen Varamon Motala är känt för men jag tycker att denna cykeltävling är överskattad. Visst det kan vara kul att det kommer folk från andra länder och hälsar på oss här och så men betala pengar för att cykla, nej tack. Vill ju inte betala pengar för att ha ont i röven tre veckor efteråt. Tur att det bara är en gång om året och det är ju ganska bra att det är detta eftersom det verkar dra turister, vilket i sin tur är =pengar som i sin tur kan gå till att göra denna fina stad finare eller bättre. Kanske bygga en ny fritidsgård till ungdomarna eller satsa pengar på idrotten eller skolorna eller liknande. Tänker man på detta sätt så får man en ny syn på denna motionstävling och då märkar man ju att den kanske inte är så tokig iaf. Även om jag tycker att dem j*vlarna är i vägen så får staden eller dem som fixar med detta pengar som kan gå till något bra. Så på så sätt kan det faktiskt vara positivt.  

Jag och Markus kommunicerar

-(Jag) Tjingeling
-(Markus) Hej
-(Jag) Är lite flum idag
-(Markus) Bara idag??
-(Jag) Nej jag är alltid lite flum
-(Markus) Haha okej

Haha det var vad vi pratade om igår..

Bilträff i Linköping och en massa varv i stan

Var inne i Linköping på bilträffen idag. När vi kom dit var det kanske ett tjugotal bilar där. Till en början hände det inte så mycket men lite senare på kvällen var det ett par bilar som lekt lite. Så då blev det att stå och titta på dem ett tag. Efter det skulle vi åka och möta några kompisar som hade varit och käkat på MAX, bara det att när vi åkte dit och nästan var framme möte vi dem så det var bara att vända och åka tillbaka till träffen. När vi kom tillbaka dit träffade jag på Jeanette och stod och snackade med henne ett tag. Sen skulle alla våra kompisar plötsligt åka tillbaka till Motala och festa istället. Det ville dem bara för att det inte hände så mycket direkt, jag hade velat stanna kvar men det blev inte så.

När vi väl var hemma i Motala igen möte vi en massa folk som skulle åka in till Linköping. Kul va?? Iaf vi åkte en himla massa varv i stan och kollade lägget lite, låter inte så kul eller hur?? Snackade lite med Vadstena-folket en stund och sen blev det att åka lite till. Åkte hem till mig och hämtade lite saker och sen åkte in till stan igen.


Det var vad jag gjorde idag. Hoppas du har haft det lite roligare.


Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sedan. Har faktiskt sovit hela natten, vaknade inte någon gång under natten. Somnade vid kl halv tre. Det verkar som det kommer att vara fint väder idag iaf då blir det antagligen att åka in till Linköping ikväll. Nu ska jag gå upp och börja pyssla lite. Har en massa saker som måste bli klarta. Har ingen lust men jag måste ju.
Skriver mer lite senare.

Har skaffat en mailadress till bloggen

För ett par dagar sedan skaffade jag en mailadress till bloggen. Den ger er möjlighet att kunna maila saker till mig. T ex om du har frågor eller liknande. Skaffade detta till dem som inte vill skriva en kommentar ifa man vill skriva något privat till mig. Om ni skickar mail till mig med frågor och sånt får ni gärna skriva om det är okej att jag publicerar det här på bloggen, självklart får du skriva att du vill vara anonym om du vill det. Mailadressen står iaf uppe i ena hörnet på bloggen. Står kontakt innan adressen. Kan skriva adressen här i inlägget också om ni vill.

Den är iaf [email protected]

Skriv gärna något!!

Puss och Kram Michelle


Snart är det dags att sova

Börjar bli lite trött, känner att ögonen börjar bli lite tunga och jag har gäspat ett par gånger. Man måste ju faktiskt sova lite också ibland även om man inte alltid vill.

Idag har jag inte gjort så mycket, varit inne i stan en stund och träffat trevliga människor. Var och köpte lite glass, Ben&Jerry´s Baked Alaska.. Mmmm vad god den var!! Det har ärligt  talat inte hänt så mycket idag, inget som är värt att skriva om iaf. Har pluggat lite och bara tagit det lugnt.

Igår fick mina kaniner vara ute och springa lösa en stund på golvet. Och gissa vad dem gör... Jo dem biter sönder min mobilladdare som sitter i väggen. Som tur var fick dem ingen stöt eller liknande och det var väl tur det. Blev väl inte så glad över att dem bet sönder den men vad ska man göra, gjort är gjort. Ingen mening med att bli arg på dem, dem förstår ju inte vad dem har gjort ändå. Får helt enkelt skylla mig själv eftersom jag inte plockade bort laddaren, men man tänker ju inte på att dem kan bita sönder den.

Morgon kommer iaf mamma hem efter att varit hund/valp vakt i Linköping hos en bekant. Vet dock inte om hon kommer hem på dagen eller kvällen men det märks ju. Sen får vi se om jag åker in till Skänninge och firar nationaldagen. Det sägs att kronprinsessan Viktoria skulle vara där, vilket jag inte kan förstå. Varför vara i lilla Skänninge när hon kan vara i Stockholm, fast det är klart hon kanske tycker att Stockholm inte är så kul eftersom hon är där varje dag. Hon tycker säkert det är kul att komma ut utanför storstan och komma till dem lite mindre städerna. Om jag ser henne är det ju inte direkt så att jag springer fram till henne och hälsar, kanske tar en bild om hon ska göra något speciellt annars bryr jag mig faktiskt inte så mycket. Dem är ju människor precis som du och jag. På kvällen kanske det blir att åka in till Linköping och bilträffen som skulle vara där. Kanske blir kul.. Bara vädret är fint och så annars blir det väl inget. Ni kan ju hälsa om ni ser mig där! Alltid lika roliga. Och jag lovar ni behöver inte vara blyga, jag är jättesnäll. Se om det finns något trevligt folk i Linköping.

Skriver mer om vad som händer där imorgon kväll..

Sov gott och ha en fortsatt bra kväll.
Pussar Michelle

Tema: Barn

Har lite svårt för människor som bara skaffar barn sådär. Man måste ju kunna ta hand om dem efteråt också. Folk tänker ju inte på det. Barn kostar pengar, behöver uppmärksamhet och tillsyn hela tiden osv. Hur många gånger har man inte sätt mammor som sätter sin karriär framför barnet och det är så jävla fel. När man ska skaffa barn får man ju se till att man har tid, ekonomi och iaf lite kunskap till det. Tycker väl inte heller det är så bra att skaffa barn så här i lågkonjunkturen, visst det finns dem som har gott om pengar i dessa tider men är man en vanlig svensson ska man nog tänka både en och två gånger innan man fattar sitt beslut. Det är inte det att jag är emot folk som skaffar barn, tycker bara att det inte är sjysst att skaffa barn som en statussymbol.

En annan sak jag inte förstår är ungdomar som skaffar barn, ursäkta men jag tycker det är fel. Visst man ska få skaffa barn när man vill men skaffa barn när man är mellan 15-19 tycker inte jag man ska. För det första tycker jag att man ska gå klart skolan och sen tycker jag att man ska leva lite själv. Det är ju när man är ung man ska vara ute på krogen och leka av sig lite. Tänk på att man själv är ett barn då och ska man då skaffa sig ett barn då hinner man inte att göra alla saker man bör göra när man är ung. Det är ju försent när man är 25-30. Folk bör tänka sig för innan vilket många antagligen inte gör. Jag tänker iaf inte slänga bort min ungdom för att skaffa barn, det är en sak som är säker.



Tänk er för innan ni skaffar barn, det är ju för barnets skull också. Man kan inte vara självisk i denna fråga, man ska ju trotsallt kunna ge barnet det bästa och vara en sån bra förälder som möjligt.

Wall E

Köpte filmen Wall E idag. Tycker han är så himla söt så jag köpte filmen. Hur kan man inte älska denna underbara lilla varelse? Så här står det på baksidan av filmfodralet:
"Vi befinner oss långt in i framtidenoch människan har sedan länge flytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn Wall E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot. Och efter att ha gjort det varje dag i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb! Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir Wall E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån? Vad gör hon på jorden? Svaren får Wall E då han bestämmer sig för att följa efter EVA på ett oväntat och spännande äventyr genom världsrymden!"
Jag var inte så insatt i filmen eftersom jag hittade en massa program på datorn så jag vill inte säga vad jag tycker om den förrns jag ser filmen och är insatt i den. Men det lilla jag kan säga är att han är en söt och rolig liten robot.


Wall E

Wall E och EVA

Visst är dem söta...

Man hittar nya saker hela tiden

Haha man hittar nya saker hela tiden. Idag märkte jag att jag hade Windows movie maker på min kära lilla dator. Nyfiken som jag var klickade jag på dem för att se vad det var. Förstod ju på namnet att det var ett program man kunde göra filmer i men jag gick endå in för att se hur man gjorde dem. Det visade sig att det inte var så krångligt. Testade bara lite smått, la in bilder och lite så. Förhoppningsvis kanske det kommer lite filmer här på bloggen i framtiden. Kul va?? Jag ser iaf fram imot det. Ska leka lite med det i helgen och om det blir något bra kanske jag lägger ut det.
Puss puss

Hejsan

Hejsan allesammans!
Hoppas allt är bra med er. Just nu görjag ingenting, tar det lite lugnt. Ska väl börja göra ett hundarbete snart. Måste även tvätta lite och gå ut och gå med hundarna. Måste även rensa min kamera, kul kul. Det är ju inte sånt här man vill göra när man är ledig. Iaf så är det ju inte så många dagar kvar i skolan, rättare sagt fyra skoldagar kvar.  Det är skönt, hoppas bara att det är fint väder i sommar.
Nu måste jag börja med något, hihihi..
Skriver mer sen.

Småföretagande A is da shit!!

Ligger just nu i min säng och pluggar småföretagande A. Ska göra provet i morgon som ni vet. Enda lektionen också, gött!! Visst lite surt att åka in till Norrköping för att göra ett prov som kanske tar en timme att skriva, men vad gör man inte för sig själv. Snart är det dags att sova också, man ska ju trotsallt upp kl fem i morgon bitti.

Tema: Bikini vs. Underkläder




Jag har valt att dagens tema ska vara bikini vs. underkläder. Anledningen till detta är att så fort man ser en bild på en tjej eller en tjej ha på sig underkläder blir det ett himla liv men när man ser en tjej i bikini så är det ingen som säger något. Varför är det så?? Man kan ju inte direkt säga att bikinin täcker mer hud. Visst vissa underkläder kan ju vara mer "vågade och sexiga" men ärligt talat det finns faktiskt stringbikinis också. Vissa bikinis är ju också vågade. Ärligt talat tycker jag att detta är löjligt. Varför ska man göra en sådan stor grej om underkläder om det inte är likadant med bikinis.

En annan sak som jag tycker är sjuk är när en tjej "viker ut sig". Har ni egentligen tänk på att vanliga modeller också tar bilder när dem är nakna eller halvnakna. Den enda skillnaden är att glamourmodellens bilder hamnar i en herrtidning och att dem bilderna är riktade till män. Vanliga modellers bilder är ju trotsallt riktade till både män och kvinnor. Varför ska dem vanliga modellerna komma undan dessa anklagelser?? Dem gör ju samma saker. Om jag ska vara ärlig tycker jag att glamourmodeller "bättre" än vanliga modeller. Och tro inte fel jag tycker detta för dem har inte samma krav på sig själva, dem behöver inte vara en size 0 utan dem kan vara normala och dem får ha kurvor. Visst dem har i vissa fall silikon och botox och sådant men det är väl mer hälsosamt än att svälta ihjäl sig. Eller hur??
Såna här saker är värt att tänka på innan man dömer någon eller säger sin egen åsikt.
Keep that in mind!!





















Sitter på pendeln just nu

Just nu sitter jag på pendeln från Norrköping till Mjölby. Borde egentligen sitta och plugga just nu men bestämmde mig för att blogg lite i stället.

Igår var det en rätt sjuk dag. Det hände inte så mycket på dagen men på kvällen hände det desto mer. Satt i köket med min käre bror och hans kompis Krille tror jag han hette, jag brukar iaf kalla honom Fågelmyr. Iaf så sitter vi i köket hemma hos mamma och snackar om det mesta. Drog lite grova skämt och hade det trevligt, min bror flummade runt som vanligt sjöng, spelade luftgitarr osv. Jag hade köpt Ben&Jerrys Strawberry cheesecake och fan vad god den var.. Iaf min bror frågade om han fick smacka vilket han självklart fick. Sen hur man definerar smacka är ju då olika hos oss alla. Det som han kallade smacka skulle jag kalla äta, men jag är inte sur för det. Lite generös måste man ju faktiskt vara och han är ju min bror så det är klart jag inte blir sur för det. Han sa till och med att han kunde köpa en ny och han hade ätit för mycket. Senare på kvällen frågade jag min bror om inte jag kunde få ett par cigg av honom. Och det fick jag på ett vilkor: att jag rökte en tillsammans med honom. Tänkte visst jag kan väl offra mig liksom. Som ni kanske fattar så var det inte jag som skulle ha dem. Nej jag hade tänkt att ge dem till Emelie eftersom hon hade gjort klart vårat arbete, helt ensam. Tänkte ge dem till henne som en liten förlåt-present. Vad snäll jag är va?? Offrar min hälsa för henne. Han la iaf 2 cigg på frysen hemma och sen imorse var dem inte där, hmm.

Idag har det inte heller hänt så mycket åkte in till skolan vid tio ungefär och då var jag framme i skolan vid ungefär kl tolv. Träffade Emelie och gick ut med henne eftersom hon skulle röka. Snackade med henne om lite allt möjligt. Så fort jag kommer till skolan får jag känslan om att det bara är töntar som går där, vet inte varför jag tänker så. Antagligen för att det är ganska sant. Är ganska mycket flummiga människor som går där, men då passar ju jag in när jag är i mitt esse. Hihihihi nej jag bara skoja jag är helt normal men ibland kan jag få mina ryck. Ja faktiskt även JAG kan få ryck. Hihi och då menar jag inte något sjukdomsrelaterat utan jag kan få sådana ryck som man får när man är trött eller uttråkad. Ni läsare får visst veta nya saker om mig varje dag. Just jag har gjort prov idag också, i Småföretagande A. det var sista provet och jag tycker faktiskt att det gick riktigt bra, borde få ett G iaf men det är klart man hoppas på att man får högre. Svarade trotsallt på alla VG-frågor och som sagt det kändes bra. Men det återstår att se. Imorgon ska jag göra ännu ett Småföretagande A prov, det tredje. Missade det när det var och nu är vår lärare så snäll att han låter oss som har missat prov få göra det på lektionen. Trots att man inte får det, så säg inte det till någon. Hihihi. Lite tråkigt att åka in och göra provet och sen åka hem igen men jag måste ju göra provet och eftersom jag ska ha Småföretagande B sen i höst är det ju bra att A-kursen är avklarad. Så på så sätt är det skönt att man får möjlighet att göra provet nu innan sommarlovet..

Nu är jag snart framme i Mjölby så det är dags att göra sig redo för avstigning.
Skriver mer i eftermiddag/kväll.
Puss

Har varit vaken hela natten

Har varit vaken hela natten. Gissa när jag somnade imorse.....jo vid halv åtta. Seriöst är det något fel på mig.Iaf nu ska jag gå upp och äta lite..

Ännu en timme har gått

Ännu en timme har gått och jag kan fortfarande inte sova. Nu börjar det ju även ljusna ute och jag vill inget hellre än att sova.

Kan inte sova

Jag kan inte sova, gick och la mig kl halv tolv ungefär och enda sedan dess har jag bara legat och tittat in i väggen. Det enda jag kan tänka på är en person. Varför kan jag inte sluta tänka på det?? Jag förstår inte detta. Just nu vill jag bara sova och när man då inte kan somna känner man sig så jävla kraftlös. Man tycker ju ändå att man borde ha kunnat somna efter mer än tre timmar. Och för en gångs skull är djuren tysta så det beror ju inte på dem. Gick upp och drack för ett tag sen och då passade jag på att titta mig i spegeln, såg då hur blek jag var i ansiktet. Jag känner mig inte dålig på något sätt utan jag kan bara inte sova. Börjar få lite huvudvärk eftersom jag är så trött. Hur kommer det sig att man inte kan sova om man är så trött?? Och vad kan man göra för att kunna somna?? Tror jag får panik snart. Vill ju till skolan imorgon och träffa alla där men det kommer jag ju antagligen inte kunna göra om jag inte somnar snart. Kommer ju inte orka någonting. Vad fan ska jag göra?? Förstår inte varför ingenting kan vara bra för en gångs skull i mitt liv. Vet inte om det är tröttheten som talar nu men det känns som om ingenting vill gå min väg. Har till och med sökt på google och sådana sidor för att se om det står något där. Visst när jag gick och la mig var jag inte trött men vid halv ett blev jag det och kunde ändå inte somna. Förstår inte hur detta kan ske. Och jag förstår inte hur man inte kan somna efter att ha tittat in i en vägg i över tre timmar. Tror jag håller på att bli galen snart, min kropp skriker just nu efter sömn. Allt jag begär är ju trotsallt bara ett par timmars tid att bara kunna ha mina ögon slutna och kunna drömma mig bort. Det är allt!!

 

Har du några tips på hur man somnar snabbt, skriv gärna det till mig..
Så jag och andra med samma problem kan ta del av ditt tips..

Då var det den 1 juni då

Ja då var det den 1 juni då, fan vad tiden går fort när man har roligt. Nej bara skoja den senaste tiden har inte varit så jätterolig faktiskt. Tror inte fel nu, klart det har varit stunder då solen har skinnit upp mina dystra stunder men just nu verkar det som ingenting kommer att bli som det har varit. Det som har varit positivit är att jag har växt som människa, blivit mer självständig. Har märkt att jag fan inte behöver någon som ska styra mig och ha kontroll över allt jag gör. Jag har även blivit mer öppen, vågar säga mer vad jag tycker och tänker även om jag har gjort det hela tiden men nu skiter jag i konsekvenserna. Ingen kan eller ska sätta sig på mig. Bryr mig inte om vad andra tycker om mig, det är ju deras åsikt och alla kan ju inte älska eller tycka om en. Sånt är ju livet och ärligt talat så vill jag inte att alla ska gilla mig, tänk vad jobbigt det skulle vara. Numera tar jag livet med en klackspark, det som händer det händer. Det är ingen mening med att planera varje sekund och minut av sitt liv. Hur tråkigt skulle inte det vara, att veta vad man ska göra och vad som kommer att hända. Nu har jag även vänner jag känner att jag kan lita på och som jag verkligen inte vill bli av med. Älskar verkligen dem...
 
Iaf så var det juni nu då, skönt sommarlovet är snart här. Bara den här veckan och sen tre dagar nästa vecka. Vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar, det märks väl. Hoppas på bra väder iaf. En sak som iaf är bestämd är att jag och Emelie ska åka och jobba i Karlstad, vi ska vara hundvakt till heldrös hundar. Skitkul ska det bli att få hänga med henne i 10 dagar.

Nu ska jag iaf sova lite.
Ha det bra så länge!!



Sumering av dagen

  • Imorse vaknade jag vid ca kl 10:50. Tittade på TV en stund och sen åt jag lite.
  • Framåt kl 12 gick jag ut i solen en stund och slappade.
  • Senare på dagen åkte jag in till stan och solade lite, åt en glass och träffade på Jeanette.
  • På kvällen åkte jag hem igen.
  • Väl hemma satte jag mig i sängen och pluggade lite.
  • Efter att ha pluggat ett tag tittade jag lite på TV och satt vid datorn.
  • Tog en dusch
  • Nu är det läggdags

RSS 2.0