Best Life dieten

Viktnedgång:
Långsam

Varaktighet:
Dieten är en livsstil. Det går att följa den hela livet. Dieten är indelad i tre faser. De två första faserna tar åtta veckor att gå igenom. Sista fasen ska man följa resten av livet

Fördelar:
En kändis diet som visats på TV och bevisligen fungerat.


Nackdelar:
Lätt att dras med och tro att detta är en diet som fungerar utan risker för återfall. Kräver som alla dieter övertygelse.

Historia:
Bob Greene är mannen bakom dieten Best Life. Dieten fick sitt genombrott när den presenterades i "The Oprah Winfrey show". Dieten fokucerar på långsiktighet. Det gäller att lägga om sina kostvanor för hela livet.

Så här gör man:
Best life dieten är indelad i tre olika faser.

Fas 1:
Fas ett pågår i fyra veckor. Det gäller under fas ett att öka ämnesomsättningen. Detta gör man med fysisk aktivitet. Man får inte äta något två timmar före man går och lägger sig på kvällen.
Tips: Prommenera en timme varje dag. Genomför styrketräning tre gånger i veckan.

Fas 2:
Fas två pågår i fyra veckor. Nu är det dags att börja minska kaloriintaget. Fortsätt att träna som i fas ett. Under fas två är det viktigt att man funderar igenom varför man har det ätmönster man har. Sortera bort all onyttig mat och alla halvfabrikat. Ät nomalstora portioner. Tre mål om dagen och två mellanmål. Viktnedgången kommer automatiskt att komma igång under denna fas.

Fas 3:
Denna fas ska vara livslång. Anpassa träningsmängden till en nivå som du kan fortsätta med hela livet. En timmes promenad ett par gånger i veckan. Fortsätt att äta som i fas två, men unna dig något extra någon gång i veckan.


Källa:
http://www.viktminskning.dk/the-best-life-dieten.php


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0